برگزاری دومین کمیته اجرایی دانشگاهی کنترل و مراقبت بیماری های زئونوز و منتقله از آئدس

۲۹ آذر ۱۴۰۲ | ۱۰:۴۸ کد : ۱۴۵۶۳ اخبار تصویری اخبار

دومین کمیته مراقبت زئونوز و آئدس سال جاری،  با حضور مدیران و نمایندگان محترم  فرمانداری ، شهرداری ، سازمان مدیریت پسماند شهری، دامپزشکی ، محیط زیست ، معاونت آموزشی و واحدهای مرتبط ستادی در تاریخ ۱۴۰۲/۰۹/۲۰ در سالن آموزش معاونت بهداشتی برگزار گردید.

در این کمیته ضمن بررسی مصوبات قبلی و مرور شاخص ها و فعالیت های انجام شده در زمینه بیماری هایی از جمله تب مالت، سالک، حیوان گزیدگی و ... ، سرکار خانم دکتر فاتح مدیر گروه محترم بیماریهای معاونت ، پیگیری جدی و مشارکت کلیه اعضاء در کنترل حیوانات بلاصاحب در مناطق مختلف شهر و روستا که ناقل عفونتها و   بیماریهای خطرناکی مانند هاری هستند را  خواستار شدند .

کلیدواژه‌ها: آئدس هاری زئونوز کمیته مراقبت زئونوز و آئدس مبارزه با بیماریها معاونت بهداشتی معاونت بهداشتی شهرستان شاهرود معاونت بهداشتی شاهرود