برگزاری کمیته درون بخشی پویش ملی سلامت (غربالگری دیابت و پرفشاری خون)

برگزاری کمیته درون بخشی پویش ملی سلامت (غربالگری دیابت و پرفشاری خون)

با عنایت به تمدید زمان اجرای پویش ملی سلامت( غربالگری دیابت و پرفشاری خون ) تا پایان دی ماه ؛ کمیته درون بخهشی با حضور معاون محترم بهداشت  و مسئولین واحد های فنی روز یکشنبه مورخ ۱۴۰۲/۱۰/۱۷ در سالن اجتماعات شماره یک معاونت بهداشتی برگزار گردید.

ابتدا سرکار خانم دکتر فاتح؛ مدیر گروه محترم واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری ها گزارشی از وضعیت اجرای پویش ملی سلامت در سطح دانشگاه ارائه نمودند.

در ادامه جناب آقای دکتر میرزایی ؛ معاون محترم بهداشت در خصوص بالا بردن شاخص اجرای برنامه مذکور مخصوصا در منطقه شهری مطالبی را ایراد نموده و در انتها هریک از مسئولین واحد های فنی  نظرات و پیشنهادات خود را برای بالا بردن شاخص برنامه  بیان کردند.

کلیدواژه‌ها: معاونت بهداشتی معاونت بهداشتی شهرستان شاهرود غربالگری دیابت و فشار خون واحد پیشگیری و مبارزه با بیماریها