افتتاح اتوبوس جوان همزمان با هفته جوان با شعار جوان سالم ، خانواده سالم ، جامعه سالم

۰۵ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۳:۵۹ کد : ۱۵۳۷۹ اخبار تصویری اخبار

همزمان با هفته جوان با شعار  جوان سالم ، خانواده سالم ، جامعه سالم  اتوبوس جوان با هدف مشاوره پیشگیری از رفتارهای پرخطر و انجام تست اچ آی وی و غربالگری  سلامت جوانان ، معرفی مراکز خدمات جامعه سلامت ، مشاوره ازدواج بهنگام و فرزندآوری و ... با همکاری اداره ورزش و جوانان و شهرداری ، افتتاح شد . این اتوبوس در نقاط پرتردد و کم برخوردار به ارائه خدمات سلامت جوانان می پردازد.

کلیدواژه‌ها: جوانان جوان سلامت سالم جامعه اتوبوس معاونت بهداشت معاونت بهداشتی معاونت بهداشتی شاهرود