اهم اقدامات انجام شده در کشیک مدیریت بهداشت محیط در سلامت نوروز و ماه مبارک رمضان

۰۹ فروردین ۱۴۰۴ | ۰۸:۳۴ کد : ۱۹۳۱۳ اخبار
تعداد بازدید:۱۸
اهم اقدامات انجام شده در کشیک مدیریت بهداشت محیط در سلامت نوروز و ماه مبارک رمضان

اهم اقدامات انجام شده در کشیک مدیریت بهداشت محیط در سلامت نوروز و ماه مبارک رمضان

- بازرسی از مراکز تهیه و توزیع موادغذایی و اماکن عمومی حساس جهت کنترل بهداشت فردی، ابزار و تجهیزات و بهداشت ساختمان و ارائه آموزش های بهداشتی به متصدیان

 - بازرسی از سامانه های آبرسانی، کلر سنجی، سنجش پی اچ و نمونه برداری میکروبی آب آشامیدنی

- معدوم سازی مواد غذایی فاسد و تاریخ گذشته

 - انجام اقدامات قانونی شامل صدور اخطاریه بهداشتی، معرفی به مراجع قضایی، پملب واحدهای صنفی متخلف

 - پایش و سنجش کیفیت و شرایط نگهداری مواد غذایی با استفاده از تجهیزات پرتال

- نمونه برداری از مواد غذایی مشکوک

- رسیدگی به شکایات مردمی و شکایات ثبت شده در سامانه 190

- پیگیری رفع نواقص اخطاریه های بهداشتی صادر شده

- نصب پوسترها و استیکرهای سامانه 190، شست و شوی دست و... در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی

 

کلیدواژه‌ها: مواد مواد غذایی غذایی سامانه بهداشتی بهداشت تجهیزات بهداشت محیط شاهرود معاونت بهداشتی


نظر شما :