اهم اقدامات انجام شده در کشیک مدیریت بهداشت محیط در سلامت نوروز و ماه مبارک رمضان

اهم اقدامات انجام شده در کشیک مدیریت بهداشت محیط در سلامت نوروز و ماه مبارک رمضان
- بازرسی از مراکز تهیه و توزیع موادغذایی و اماکن عمومی حساس جهت کنترل بهداشت فردی، ابزار و تجهیزات و بهداشت ساختمان و ارائه آموزش های بهداشتی به متصدیان
- بازرسی از سامانه های آبرسانی، کلر سنجی، سنجش پی اچ و نمونه برداری میکروبی آب آشامیدنی
- معدوم سازی مواد غذایی فاسد و تاریخ گذشته
- انجام اقدامات قانونی شامل صدور اخطاریه بهداشتی، معرفی به مراجع قضایی، پملب واحدهای صنفی متخلف
- پایش و سنجش کیفیت و شرایط نگهداری مواد غذایی با استفاده از تجهیزات پرتال
- نمونه برداری از مواد غذایی مشکوک
- رسیدگی به شکایات مردمی و شکایات ثبت شده در سامانه 190
- پیگیری رفع نواقص اخطاریه های بهداشتی صادر شده
- نصب پوسترها و استیکرهای سامانه 190، شست و شوی دست و... در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی
نظر شما :