برگزاری مراسم اختتامیه طرح سلامت نوروزی و ماه مبارک رمضان گروه مهندسی بهداشت محیط در ۱۵ فروردین ۱۴۰۴

اهم اقدامات گروه مهندسی بهداشت محیط از ۱۲ اسفند ۱۴۰۳ تا ۱۵ فروردین ۱۴۰۴ :
۶۱۷۳ مورد بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی حساس (نانوایی ها، گروه رستوران ها و اغذیه، مراکز عرضه آش و حلیم، کارگاه های تولید شیرینی و زولبیا و بامیه، گروه آبمیوه و بستنی و سوپر مارکت ها و خواروبارفروشی ها و فروشگاه های بزرگ و بازرسی از اماکن عمومی حساس از قبیل مساجد اماکن بین راهی و مراکز اقامتی از جمله هتل ها، اقامتگاه ها، استخر های شنا و ...
۴۹۱ مورد اقدامات قانونی (صدور اخطاریه بهداشتی و معرفی به مراجع قضایی
۲۸۷۴ مورد پایش و سنجش کیفیت مواد غذایی از نظر بار میکروبی، دمای نگهداری، شوری مواد غذایی و سایر پارامترها با استفاده از تجهیزات پرتابل نظیر روغن سنج، دماسنج، اندازه گیری بار میکروبی سطوح و...
۱۹۳۳ کیلوگرم مواد غذایی فاسد، تاریخ گذشته معدوم شده در گشت های بازرسی توسط کارشناسان بهداشت محیط
۱۰۹ مورد نمونه برداری مواد غذایی
۱۴۹ موردرسیدگی به شکایات مردمی و شکایات ثبت شده در سامانه ۱۹۰
۴۱۴ مورد بازرسی از سامانه های آبرسانی و : انجام ۳۱۹۱ مورد کلرسنجی و ۱۷۲ مورد نمونه برداری میکروبی از آب آشامیدنی مناطق شهری و روستایی ۳۴ مکاتبه با شرکت آب و فاضلاب در خصوص مشکلات سامانه های آبرسانی
۹۹۳۶ توزیع پمفلت های آموزشی، استیکر و... در پیشگیری از بیماری های واگیر و... در واحدهای صنفی و آموزش چهره به چهره به شاغلین واحدهای صنفی، همشهریان و مسافرین محترم
۲۳۳ مورد بازرسی در قالب گشت مشترک با ادارات ذیربط و مرتبط از جمله اداره دامپزشکی، شهرداری ، کارگروه شورای آرد و نان، کارگروه تنظیم بازار، فرمانداری، اتاق اصناف، تعزیرات، اداره میراث فرهنگی، اداره حمل و نقل و پایانه ها و...
۱۹ مورد پلمب واحدهای صنفی
نظر شما :