حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود در جلسه گرامیداشت روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفه‌ای

۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ | ۱۷:۳۱ کد : ۱۹۷۲۳ اخبار
تعداد بازدید:۳۰
حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود در جلسه گرامیداشت روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفه‌ای

به مناسبت هشتم اردیبهشت‌ماه، مصادف با ۲۸ آوریل ۲۰۲۵، روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفه‌ای و هم‌زمان با هفته کار و کارگر، دکتر محمدحسن امامیان، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود، در جلسه‌ای که به همین مناسبت و با حضور مسئولان بهداشت حرفه‌ای صنایع و ادارات، مهندسان ایمنی و HSE و بازرسان بهداشت حرفه‌ای تشکیل شد، شرکت کرد.

در این جلسه، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود ضمن تبریک این روز به تمامی اساتید، مهندسان بهداشت حرفه‌ای، ایمنی و HSE و تلاشگران این عرصه که در راستای حفظ سلامت نیروی کار و کارگران شریف و زحمتکش کشور فعالیت می‌کنند، اظهار داشت: امروزه، با توجه به حوادث تلخ و دلخراشی همچون حادثه بندر شهید رجایی، حوادث معدنی و دیگر رخدادهایی که به‌طور بین‌المللی مطرح شده است، اهمیت ایمنی و بهداشت حرفه‌ای بر هیچ‌کس پوشیده نیست.

وی افزود: با وجود مشکلات اقتصادی صنایع، کارفرمایان باید همواره قوانین و دستورالعمل‌های ایمنی را رعایت کرده و در حفظ سلامت و سرمایه‌های انسانی کوشا باشند. متأسفانه، در حال حاضر با کمبود نیروی کار ساده و کارگر ماهر مواجه هستیم و حفاظت از این نیروهای انسانی دارای اهمیت ویژه‌ای است.

کلیدواژه‌ها: حرفه بهداشت حرفه ایمنی بهداشت کار مناسبت علوم معاونت بهداشتی شاهرود


نظر شما :