برگزاری کمیته فنی بزرگداشت روز جهانی قلب

۱۰ مهر ۱۴۰۱ | ۱۳:۳۳ کد : ۹۷۰۶ اخبار تصویری اخبار
برگزاری کمیته فنی بزرگداشت روز جهانی قلب

29 سپتامبر 2022(مصادف با 7 مهر 1401) روز جهانی قلب است. موضوع امسال روز جهانی قلب " ♥use for every"  و  " سلامت قلب، سلامت جامعه" به عنوان شعار ملی و نیز پیام اصلی "با اقدام برای سلامت قلب به سلامت جامعه کمک کنیم" می باشد.

در جهت بزرگداشت این روز، کمیته فنی روز جهانی قلب معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شاهرود با حضور؛ معاون اجرایی معاونت، مدیر گروه بیماری های واگیر و غیر واگیر، مسئولین واحدهای ستادی، کارشناسان بیماری ها معاونت بهداشتی و نمایندگان فرمانداری، سازمان تبلیغات اسلامی، معاونت درمان، کلینیک تخصصی دانشگاه علوم پزشکی، جمعیت هلال احمر و اداره آموزش و پرورش در مورخ یکشنبه دهم مهر ماه 1401 در سالن آموزش برگزار گردید.

در این جلسه پیرامون هدف اقدام برای سلامت قلب  در راستای کمک به انسانیت، سلامت جامعه و طبیعت، بحث و تبادل نظر گردید و موضوعات؛  انتخاب شیوه زندگی سالم، اقدام برای مقابله با فشار های روانی، کاهش فشار خون، داشتن رژیم سالم، فعالیت بدنی و .... جهت اقدام در سطح عموم مردم، دانش آموزان و کارکنان ادارات مصوب گردید.

کلیدواژه‌ها: قلب روز جهانی قلب معاونت بهداشتی شاهرود پیشگیری و مبارزه با بیماری ها