برگزاری کمیته فنی بزرگداشت هفته دیابت

۰۲ آبان ۱۴۰۱ | ۱۲:۳۱ کد : ۹۸۷۰ اخبار تصویری اخبار
برگزاری کمیته فنی بزرگداشت هفته دیابت

کمیته فنی بزرگداشت روز جهانی و هفته ملی دیابت با حضور کارشناسان مسئول واحد های معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود و نمایندگان؛ اداره تربیت بدنی، آموزش و پرورش، مشارکت های اجتماعی و معاونت درمان دانشگاه در مورخ دوم آبان ماه 1401 در سالن آموزش معاونت برگزار گردید.

در این جلسه دکتر فاتح؛ کارشناس مسئول واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری های معاونت، ضمن بیان آمار و موارد دارای اهیمت، عنوان داشتند که دیابت بزرگترین اپیدمی تاریخ می باشد و در جهان 44% از مبتلایان به این بیماری از بیماری خود اطلاع ندارند و از هر 10 نفر یک نفر مبتلا به دیابت می باشد.

در ادامه برنامه هر یک از مدعوین به بیان برنامه ها و پیشنهادات خود پرداختند و ضمن پرسش و پاسخ برنامه ریزی های لازم جهت اجرای هر چه بهتر برنامه ها در ارایه خدمات به افراد مبتلا به دیابت و برگزاری برنامه ها در هفته دیابت صورت پذیرفت.

روز جهانی دیابت بزرگترین کمپین آگاهی از دیابت در جهان است که هر ساله در 14 نوامبر برگزار می شود.
روز های 21لغایت 27 آبان ماه به عنوان هفته ملی دیابت نام گذاری ( جدول زیر) و َشعار هفته دیابت "با آموزش دیابت از آینده خود محافظت کنیم" تعیین گردیده است.

روزهای هفته دیابت

شنبه  21/08/1401  آموزش پیش دیابت، پیشگیری و شیوه زندگی سالم

یکشنبه  22/08/1401  آموزش دیابت، جامعه ، مدارس و خانواده

دوشنبه  23/08/1401  با آموزش دیابت از آینده خود محافظت کنیم