آموزش ارگونومی در محل کار در آموزش و پرورش بسطام

۰۲ آبان ۱۴۰۱ | ۲۱:۲۲ کد : ۹۸۷۲ اخبار تصویری اخبار
آموزش ارگونومی در محل کار  در  آموزش و پرورش بسطام

جلسه آموزشی ارگونومی در محل کار  در  اداره آموزش و پرورش منطقه بسطام  با حضور خانم مهندس زاهدی؛ مسئول واحد  بهداشت حرفه ای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود در مورخ یکم آبان ماه برگزار گردید.
در این جلسه در مورد  ایستگاه های کار  و وضعیت های نامناسب بدن در حین کار  و  اهمیت شناسایی اختلالات اسکلتی عضلانی در دانش آموزان، آموزش ارایه گردید.

زاهدی بیان داشت؛ بعد از سرماخوردگی دومین علت مراجعه افراد به پزشک بیماری ها و اختلالات اسکلتی عضلانی است و پیشگیری از این عوارض از برنامه های مهم سلامت کارکنان است.

لازم به ذکر است که این جلسه با هماهنگی واحدهای بهداشت مدارس و بهداشت حرفه ای تشکیل گردیده بود.

کلیدواژه‌ها: بهداشت حرفه ای آموزش و پرورش ارگونومی اسکلتی عضلانی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود معاونت بهداشتی