برگزاری جلسه آموزشی توانمندسازی داوطلبان سلامت در خودمراقبتی در مقابل سکته های مغزی و قلبی

۱۰ آبان ۱۴۰۱ | ۲۲:۵۸ کد : ۹۹۱۶ اخبار تصویری اخبار

در ادامه برنامه همایش های هفتگی توانمندسازی رابطان سلامت معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود، در مورخ سه شنبه 10 آبان ماه 1401 جلسه آموزشی با موضوع سکته های مغزی و قلبی و عوامل موثر بر آن برگزار گردید.

در این برنامه آقای رودسرابی؛ کارشناس پیشگیری و مبارزه با بیماری ها و آقای کرامتی؛ کارشناس تغذیه معاونت بهداشتی به توضیح سکته های قلبی و مغزی و عوامل تاثیر گذار بر حفظ سلامتی و خودمراقبتی و پیشگیری از بروز آن پرداختند و مباحث آموزشی را بیان کردند.

در ادامه برنامه به سوالات داوطبان سلامت پاسخگویی شد.

کلیدواژه‌ها: داوطلب سلامت رابط سلامت توانمندسازی آموزش و ارتقا سلامت دانشگاه علوم پزشکی شاهرود معاونت بهداشتی