با حضور کارکنان دانشگاه برگزار شد:

برگزاری کارگاه های مراقبت کالاهای آرایشی و بهداشتی تقلبی و قاچاق و پپیشگیری و مقابله با قاچاق و تقلب در کالاهای سلامت محور

۱۱ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۳:۲۴ کد : ۱۷۸۶ اخبار متحرک
تعداد بازدید:۲۲۱۹
به گزارش روابط عمومی دانشگاه کارگاه های پیشگیری و مبارزه با قاچاق کالای سلامت محور و برچسب گذاری مواد غذایی با محوریت محصولات تراریخته با حضور بیش از ۱۰۰ نفر از کارکنان دانشگاه روز شنبه یازدهم اسفندماه در سالن سلامت دانشگاه برگزار گردید

مهندس مریم شاکر کارشناس مواد خوراکی آشامیدنی ،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو در خصوص مدیریت پیشگیری از قاچاق کالای سلامت محور توضیحاتی را ارائه نمودن و بیان داشت: که یکی از شیوه های پیشگیری از قاچاق محصولات حوزه سلامت راه اندازی سامانه کنترل اصالت و رهگیری ttac می باشد

مهندس شاکر در خصوص آشنایی با سامانه تی تک و برچسب اصالت مطالبی را ارائه نمودکه این برچسب با گذشتن محصول از مراحلی چون بازرسی از شرکتهای تولید کننده خارجی، نمونه برداری برای انجام آزمایشات کالای وارداتی و پس از دریافت مجوز ورود از وزارت بهداشت ( سازمان غذا و دارو) و در نهایت در گمرک ورودی و یا انبار شرکتهای وارد کننده بر روی کالای مورد نظر قبل از ورود به چرخه توزیع نصب می شود که البته وجود برچسب اصالت کالا بر روی کالای سلامت محور شرط کافی جهت تایید اصالت نمی باشد و مصرف کننده می بایست جهت  اطلاع از صحت فرآورده اقدام به ارسال کد شناسه 16 رقمی به شماره پیامک 20008822 یا استفاده از سامانه ttac و یا با کمک  نرم افزار کنترلی   که قابل دریافت از سامانه تی تک می باشد جهت بررسی اصالت کالا اقدام نماید

همچنین در این کارگاه مهندس سیده معصومه مدنی کارشناس مواد خوراکی آشامیدنی ،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو علاوه بر ارائه توضیحات در مورد برچسب گذاری مواد غذایی در خصوص فرآیند تراریختگی، جغرافیای مواد غذایی تراریخته، محصولات تراریخته و قوانین برچسب گذاری آنها مطالبی را عنوان نمودند.

 وی همچنین به شایع ترین محصولات تراریخته که سویا، ذرت، پنبه دانه وکانولا می باشند، اشاره نمود و در خصوص تاریخچه کشت محصولات تراریخته در دنیا مطالبی را بیان کرد.

 

کلیدواژه‌ها: مراقبت کالاهای آرایشی و بهداشتی تقلبی پپیشگیری و مقابله با قاچاق و تقلب در کالاهای سلامت محور


نظر شما :