بازدید آقای دکتر میرزایی معاون بهداشتی از مرکز آموزش بهورزی و بازآموزی برنامه های سلامت

۱۹ دی ۱۴۰۲ | ۱۲:۰۱ کد : ۱۴۸۰۲ اخبار تصویری اخبار
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود دوشنبه ۱۸ دی ماه سال جاری از مرکز آموزش بهورزی و بازآموزی برنامه های سلامت بازدید نمود

دکتر میرزایی در نشست صمیمی که با همکاران مرکز بهورزی داشت؛ مدیر مرکز آموزش بهورزی و بازآموزی برنامه های سلامت گزارشی از عملکرد این مرکز مبنی بر اینکه تا به اکنون از زمان تاسیس آموزشگاه بهورزی در شاهرود  ۲۰ دوره آموزش و تربیت بهورز در دانشگاه علوم پزشکی شاهرود برگزار شده است ارائه داد.

مرضیه رضایی بیان داشت :در حال حاضر ۱۲۴ بهورز در ۶۴ خانه بهداشت و در دور افتاده ترین روستاهای تابعه دانشگاه علوم پزشکی شاهرود مشغول به فعالیت هستند.

دکتر میرزایی ضمن قدردانی از زحمات کلیه پرسنل حوزه بهداشت به ویژه بهورزان درارائه خدمات،خاطرنشان کرد:امید است تا با همکاری و تلاش همکاران حوزه بهداشت در راستای تحقق اهداف نظام سلامت گام های موثری برداشته شود.

معاون بهداشتی دانشگاه با بیان اینکه با سرمایه‌گذاری بر روی نیروهای بهورز می‌توان به اهداف حوزه سلامت در نظام شبکه دست یافت، عنوان کرد: باید با رفع خلأهای احتمالی در این حوزه، انگیزه کافی در بین فارغ‌التحصیلان بهورز برای کار در محیط ایجاد کنیم.

وی دراین بازدید وضعیت تجهیزات سالن آموزش، اتاق پراتیک، کتابخانه، کلاسهای آموزشی، خوابگاهها، پانسیون مهمان و...... مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت.

کلیدواژه‌ها: معاونت بهداشتی معاونت بهداشتی شهرستان شاهرود مرکز آموزش بهورزی بازآموزی سلامت بازدید