فراخوان معرفی دانشجوی استعداد درخشان پژوهشی (بند ک) سه ماهه دوم ۱۴۰۳

۰۶ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۴:۲۰ کد : ۱۶۲۴۲ اسلاید شو اخبار
فراخوان معرفی دانشجوی استعداد درخشان پژوهشی (بند ک) سه ماهه دوم ۱۴۰۳

خواهشمند است دانشجویان واجد شرایط حداکثر تا 30، مردادماه ضمن تکمیل مستندات در سامانه پژوهان، درخواست خود را در قالب پیام در همان سامانه (به خانم منیره بسطامی، کارشناس فناوری اطلاعات) جهت رسیدگی مطرح فرمایند و همچنین پس از ثبت درخواست در سامانه پژوهان، در یکی از شبکه های اجتماعی ایشان با شماره (09380657448) پیام دهند.

* تاکید می گردد نیاز به ارسال رزومه نیست و تنها رزومه شما از طریق سامانه پژوهان مورد بررسی قرار می گیرد.

شرایط الزامی شرکت در فرایند بررسی و معرفی دانشجوی استعداد درخشان

دانشجویان عزیز در نظر داشته باشید با توجه به مقطع تحصیلی پرونده پژوهشی شما رسیدگی می شود و در صورت داشتن شرایط لازم شما به عنوان دانشجوی استعداد درخشان به وزارت خانه معرفی شده و از مزایا و امتیازات آن بهره مند می شوید.

شرایط الزامی:

مقطع کارشناسی: داشتن 1 مقاله اصیل پژوهشی مرتبط با رشته تحصیلی نمایه شده در یکی از پایگاه های اسکپوس، پابمد یا آی.اس.آی

مقطع کارشناسی ارشد و دکترا حرفه ای و MPH: داشتن 2 مقاله اصیل پژوهشی که حداقل یکی از آن ها original مرتبط با رشته تحصیلی دانشجو باشد. و هر دو مقاله در یکی از پایگاه های اسکپوس، پابمد یا آی.اس.آی نمایه شده باشد.

مقطع Ph.D و فوق تخصص بالینی: داشتن 3 مقاله اصیل پژوهشی که حداقل دوتا از آن ها original مرتبط با رشته تحصیلی دانشجو باشد. و هر دو مقاله در یکی از پایگاه های اسکپوس، پابمد یا آی.اس.آی نمایه شده باشد.

* لازم است دانشجویان مقطع دکترای حرفه ای و مقاطع بالاتر حداقل در یک مقاله نویسنده اول یا مسئول باشند.

پس از داشتن شرایط الزامی، پرونده در جریان بررسی قرار می گیرد و امتیازات سایر فعالیت های پژوهشی مطابق آئین نامه پیوست محاسبه می شود و افرادی که حدنساب امتیاز معرفی را بیاورند به وزارت خانه معرفی می شوند.

حداقل امتیازی که افراد جهت معرفی باید بیاورند:

مقطع کارشناسی: 48 امتیاز

مقطع کارشناسی ارشد: 64 امتیاز

مقطع دکترا حرفه ای: 80 امتیاز

مقطع دکترا تخصصی و فوق تخصصی بالینی: 64 امتیاز

مقطع phD: امتیاز 96

دانلود آئین نامه استعداد درخشان بند "ک"

کلیدواژه‌ها: نحوه محاسبه امتیازات دانشجویان استعداد درخشان آئین نامه انتخاب دانشجوی استعداد درخشان فراخوان استعداد درخشان پژوهشی کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود مرکز تحقیقات دانشجویی شاهرود