گرامیداشت هفته اهدای عضو ، مراسم تجلیل از خانواده های اهدا کننده عضو

۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۵ | ۰۹:۰۹ کد : ۲۳۹۲۳ اخبار اخبار اسلاید شو
تعداد بازدید:۱۸
همزمان با گرامیداشت هفته اهدای عضو ، مراسم تجلیل از خانواده های اهدا کننده عضو در محل سالن فارابی مرکز آموزشی پژوهشی و درمانی امام حسین(ع) شاهرود برگزار شد.
گرامیداشت هفته اهدای عضو ، مراسم تجلیل از خانواده های اهدا کننده عضو

همزمان با گرامیداشت هفته اهدای عضو ، مراسم تجلیل از خانواده های اهدا کننده عضو در محل سالن فارابی مرکز آموزشی پژوهشی و درمانی امام حسین(ع) شاهرود برگزار شد. به گزارش روابط عمومی بیمارستان امام حسین(ع) ، در این مراسم که رییس دانشگاه و مسئول نهاد رهبری و معاون درمان و سایر معاونین و مدیران دانشگاه و بیمارستان و اعضای واحد فراهم آوری اعضا و نسوج پیوندی بیمارستان امام حسین(ع) ،حضور داشتند از خانواده های اهدا کننده عضو تجلیل به عمل آمد. دکتر امامیان رییس دانشگاه، در مراسم گرامیداشت روز اهدای عضو (۳۱ اردیبهشت) با بیان این مطلب که اهدای عضو، اهدای زندگی، امید و آرامش به خانواده‌های نیازمند درمان است، خاطر نشان کرد: خانواده‌های اهداکننده عضو، در اوج سختی و داغ عزیزان خود با ایثار و فداکاری زندگی دوباره‌ای به چندین انسان می‌بخشند و این اقدامی ماندگار و باقی‌ الصالحات است. وی با اشاره به عظمت روحی خانواده‌ هایی که در لحظات سخت فقدان عزیزانشان رضایت به اهدای عضو می‌دهند، افزود: بسیاری از خانواده‌ها در شرایطی که می‌دانند عزیزشان دیگر به زندگی بازنمی‌گردد، با تصمیمی انسان‌ دوستانه امید را به خانواده‌های دیگر هدیه می‌کنند و این اوج نوع‌دوستی، همدلی و ایثار است. دکتر امامیان با بیان اینکه مردم شهرستان شاهرود همواره در حوزه‌های انسان‌دوستانه پیشگام بوده‌اند، تصریح کرد: فرهنگ اهدای عضو، برگرفته از دینداری، ایمان و روحیه ایثار مردم این خطه است و خانواده‌های اهداکننده عضو، شایسته بالاترین قدردانی‌ها هستند. دکتر امامیان ادامه داد: فردی که عضوی از بدن عزیز از دست‌رفته‌ای را دریافت می‌کند، تا پایان عمر خود را مدیون آن خانواده می‌داند چرا که با این اقدام حیاتی دوباره یافته است. وی با قدردانی از خانواده‌های اهدا کننده عضو، خاطرنشان کرد: شاید ساخت مدرسه، جاده و یا اجرای پروژه‌های عمرانی، از جمله اقدامات ماندگار باشد اما بخشیدن زندگی به انسان‌ها، ارزشی بسیار بزرگ‌تر و ماندگارتر دارد. حجت الاسلام و مسلمین باغشنی مسئول دفتر نهاد رهبری دانشگاه نیز در سخنانی با اشاره به آیات قرآن و روایات در خصوص کمک به هم نوعان و ثواب بسیار زیاد این کار گفت: در کنار ظرفیت‌های تخصص و دانش پیوند، توجه به لزوم افزایش باورهای اهدای عضو در جامعه ضروری است، باور به این موضوع که مرگ ما می‌تواند در حیات دوباره بخشیدن به شخص دیگر نقش پر رنگی داشته باشد. در ادامه دکتر فرحناز جان محمدی معاون درمان دانشگاه ضمن تجلیل از فرهنگ اهدای عضو و ابراز همدردی با خانواده‌های بیمارانی که با اهدای عضو عزیزان خود به هم نوعان زندگی دوباره بخشیدند گفت: یکى از سخت‌‌ترین و جانکاه‌‌ترین مصیبت‌ها، مصیبت از دست دادن اعضای خانواده به عنوان عزیزترین فرد در زندگی است که شما عزیزان ضمن تحمل این غم بزرگ با از خود گذشتگی و فداکاری، به اهدای اعضای عزیزان خود رضایت دادید که این اقدام خداپسندانه، طبیعتاً بالاترین پاداش ها را به دنبال خواهد داشت. دکتر فرحناز جان محمدی معاون درمان دانشگاه فرایند پیوند عضو را اقدامی خداپسندانه دانست و گفت این اقدام به عده‌ای فرصت دوباره نفس کشیدن و زندگی کردن می‌دهد و بدون تردید این کار برای همیشه ماندگار است و تمرینی زیبا برای بخشندگی است. درپایان این مراسم با اهدای یادمان و لوح تقدیر و هدیه به رسم یادبود از خانواده های اهداکننده اعضا و تیم شناسایی وفراهم آوری پیوند اعضا بیمارستان امام حسین (ع) تجلیل و تقدیر شد.

کلیدواژه‌ها: عضو اهدای عضو کننده عضو اهدا کننده عضو خانواده اهدا کننده عضو خانواده خانواده اهدا خانواده اهداکننده خانواده اهدا کننده اهدای دکتر فرحناز جان محمدی


نظر شما :