حضور معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود در شبکه بهداشت و درمان میامی و افتتاح دو اتاق تکامل کودک و مادر-کودک

۲۹ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۴:۴۹ کد : ۱۲۲۱۹ اخبار اخبار تصویری
تعداد بازدید:۲۱۷
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان میامی، دکتر صیدآبادی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود به همراه تیمی متشکل از مدیران واحدهای ستادی جهت بررسی شاخص های عملکردی، نقاط ضعف یا قوت و چالش های پیش رو در حوزه نیروی انسانی، تجهیزات پزشکی -عمرانی و راهکارهای ارتقا سطح خدمات رسانی در سالن جلسات این شبکه حضور بهم رساندند.
حضور معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود در شبکه بهداشت و درمان میامی و افتتاح دو اتاق تکامل کودک و مادر-کودک

در این نشست معاونان و مدیران گروه ، ضمن بررسی فرآیندها وشاخص های بهداشتی هر مرکز، در نقاط ضعف شبکه بهداشت راهنمایی های لازم را ارایه کرده و در نقاط قوت نیز آن مرکز را تشویق کردند.

دکتر صیدآبادی ضمن بیان تاثیر عملکرد چنین جلسات هم اندیشی گفت:  رویکرد معاونت بهداشتی و کارشناسان و مدیران گروه ها این است که به واحدهای محیطی کمک شود تا خدمات رسانی مطلوب صورت گیرد. برای نیل به این هدف بایستی شاخص های عملکرد به دقت مورد ارزیابی و تحلیل داده ای قرار گیرد و تجربیات واحدها اشتراک گذاشته شود تا در برنامه ریزی های آتی موثر واقع شود. تلاش ما این است که با پایش های درون سازمانی از فرآیندها، شاخص های مورد نظر و وظایف محول شده، گامی موثر در جهت دست یابی به حد انتظار کشوری را کسب نماییم.

در ادامه این نشست دو اتاق با کاربری تکامل کودک و  مادر-کودک  توسط دکتر صیدآبادی افتتاح گشت.

دکتر مصری پور علویجه رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان میامی ضمن بازگویی و معرفی خدمات اتاق تکامل کودک افزود: اتاق تکامل کودک (تست بیلی) به منظور تشخیص و مداخلات زودرس و شناسایی کودکان دارای تاخیر رشد در سنین یک تا 42 ماه می باشد. در نظر داریم تست بیلی را برای این کودکان توسط کارشناسان آموزش دیده انجام دهیم و موارد نیازمند ارجاع به متخصص اطفال معرفی گردند تا پیگیری شود. از این موارد میتوان به گفتار درمانی، کاردرمانی، و توان بخشی اشاره نمود.

وی افزود: اتاق دیگر که با عنوان مادر-کودک نامگذاری شده است، در راستای اجرای ماده 22 جوانی جمعیت بوده است. طبق این ماده تمامی اماکن عمومی و دستگاه های اجرایی بایستی فضایی مناسب رفع نیاز نوزاد، کودک، و مادر باردار جهت استراحت یا شیردهی تجهیز و آماده سازی کنند. البته این اتاق بصورت دومنظوره جهت برگزاری کلاسهای آمادگی زایمان توسط ماما نیز قابل استفاده است.

در پایان دکتر صیدآبادی به منظور بازدید میدانی از نقاط تحت پوشش به همراه دکتر مصری پور علویجه راهی مراکز و خانه های بهداشت شدند تا نحوه ارایه خدمت به مراجعان و عملکرد کارکنان را بر اساس چک لیست های مورد نظر، بررسی نمایند و از نزدیک با نیروهای مراکز به گفتمان و هم اندیشی بپردازند.


نظر شما :