بهبود تغذیه

نرگس سروری

 

  کارشناس بهبود تغذیه

کــارشــناس مامایی

 

شبکه بهداشت و درمان شهرستان میامی

02332624602  داخــلــی 221

          


اولویت ها و برنامه واحد بهبود تغذیه :

  • افزایش کیفیت و کمیت ارایه خدمات تغذیه ای به مردم در شبکه های بهداشتی
  • ارتقاء وضعیت تغذیه در مراکز جمعی
  • پایش وضعیت ید در شهرستان های تحت پوشش
  • ارتقا فرهنگ و سواد تغذیه ای در جامعه
  • پایش برنامه مکمل یاری با ویتامین هاو املاح در گروه های پر خطر
  • تمرکز و برنامه ریزی جدی بر روی کاهش سوء تغذیه پروتئین و انرژی در افراد به ویژه کودکان با همکاری وزارت رفاه ، تعاون و امور اجتماعی
  • نظارت بر برنامه ارتقائ کیفیت نان به منظور جلوگیری از جذب مواد مغذی
  • کنترل و اصلاح عوامل تغذیه ای موثر در جوانی جمعیت
  • پیروی و نشر رهنمود های غذایی بروز در شهرستان های تحت پوشش
  • برنامه ریزی و آموزش در راستای کنترل اضافه وزن و چاقی در کودکان و نوجوانان
  • بومی سازی سبد غذایی مطلوب در جامعه جهت اصلاح عادات غلط غذایی.
  • پیگیری جهت اجرای برنامه های جامع جهت پیش گیری از روند رو به رشد بیماری های مزمن و متابولیک مرتبط با تغذیه نظیردیابت، پرفشاری خون، بیماریهای قلبی عروقی، سرطان و....
  • آموزش و نظارت بر فرهنگ تغذیه سالم (طرح باغچه های خانگی و تولید محصولات اورگانیک ) در روستاهای منتخب
  • فرهنگ سازی تغذیه ای و تغییر در شیوه زندگی در افراد جامعه نظیر تغییر در الگوی مصرف غذایی، مصرف بی رویه فست فودها، غذاهای چرب و قندهای ساده از جمله نوشابه های شیرین و گازدار و ایجاد عادات و رفتارهای تغذیه ای صحیح در این گروه.
  • پیگیری اجرای مدیریت تغذیه و ایجاد آمادگی لازم در بخش خدمات تغذیه در مواجهه با بحران ها و بلایا.
  •  اقدام در خصوص استقرار سند ملی  10 ساله تغذیه و امنیت غذایی.
  • پیگیری جهت اجرای مفاد  تفاهم نامه های منعقد شده بین وزارت متبوع و سایر بخش ها.