بازآموزی تب کریمه کنگو

۱۸ خرداد ۱۴۰۲ | ۰۸:۳۶ کد : ۱۲۰۹۸ اخبار اخبار تصویری
تعداد بازدید:۱۷۸
به گزارش روابط عمومی روز چهارشنبه ۱۴۰۲/۰۳/۱۷ بازآموزی در خصوص بیماری تب کریمه کنگو با حضور جناب آقای نجوا کارشناس محترم معاونت بهداشت و حضور جمع کثیری از پرسنل محترم کادر درمان و غیر درمان در سالن کنفرانس برگزار شد. در این جلسه بازآموزی در خصوص راههای انتقال ,علائم بیماری ,راههای پیشگیری و درمان بیماری تب کریمه کنگو صحبت شد راههای انتقال بیماری ۱-تماس مستقیم باخون و ترشحات وبافت حیوان آلوده ۲-گزش یا له کردن کنه آلوده ۳-مصرف گوشتهای آلوده حاصل از ذبح دام غیر مجازراه‌های پیشگیری از تب کریمه کنگو: یکی از راه‌های پیشگیری از شیوع این بیماری قرار دادن گوشت به مدت ۲۴ ساعت و اجزای داخلی دام تا ۷۲ساعت در فضای سرد فریزر است که اثرات آن به خودی خود و بر اثر فعل و انفعالات از بین خواهد رفت. مصرف کنندگان برای خرید دام و ذبح شرعی از مراکز در نظر گرفته شده اقدام کنند.علائم بیماری تب کریمه کنگو: تب کریمه کنگو با علائم تب، سردرد شدید، درد عضلانی و استخوانی، حالت تهوع، اسهال و استفراغ بروز می‌کند. بیماران غافل از خطر جدی، آن را با بیماری‌های دیگر اشتباه می‌گیرند. خونریزی در دهان، لثه، دستگاه تناسلی و وجود خون در ادرار نشان دهنده ابتلا به بیماری است که متاسفانه بعد از علائم اولیه در بیمار، مشهود می‌شود. مردم از مصرف گوشت‌های گرم صرف نظر کنند با توجه به شرایط ایجاد شده در کشور مبنی بر انتشار بیماری تب کریمه کنگو در شهر‌های مختلفی همچون اصفهان، ایرانشهر و سیستان و بلوچستان به شهروندان توصیه می‌شود از مصرف گوشت‌های گرم جیگر و کلیه‌های گوسفندان جداً خودداری کنند. تمامی محصولات گوشتی مربوط به دام را از کشتارگاه‌ها و قصابی‌های مجوز دار تهیه کنند.
بازآموزی  تب کریمه کنگو

نظر شما :