توصیه های تغذیه ای برای دانش آموزان در ایام امتحانات
توصیه های تغذیه ای برای دانش آموزان در ایام امتحانات
دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت:
مواد کافئین دار مانند قهوه و چای و حتی برخی کاکائوها در کوتاه مدت سبب بیداری و تمرکز حواس میشوند، اما خواص آن در مدت چند دقیقه برعکس شده و باعث برهم خوردن تمرکز و حتی کاهش یادگیری و در نتیجه افزایش استرس و اضطراب در فرد میشود.
آبمیوههای صنعتی نیز به دلیل داشتن شکر و مواد افزودنی، نامناسب اند.
مصرف آب و لبنیات تسکین بخش هستند و میتوانند در کاهش استرس دانش آموزان موثر باشند.
در ایام امتحانات نباید وعدههای غذایی را حذف کرد، به خصوص صبحانه که در کنترل استرس نقشی اساسی دارد.
در هنگام صبح، میزان ترشح کورتیزول به بیشترین حد خود می رسد و صبحانه سبب کنترل استرس میشود.
در ساعات مطالعه از خوردن ماست ترش و دوغ ترش که موجب خواب آلودگی است، بپرهیزید.
مصرف میوه ها و سبزیجات تازه را فراموش نکنید.

نظر شما :