راه اندازی سومین آزمون روش اندازه گیری آنتی اکسیدان ها در روغن های خوراکی در آزمایشگاه کنترل معاونت

۲۴ بهمن ۱۴۰۱ | ۰۹:۱۰ کد : ۱۰۹۷۰ اخبار لیست اخبار
تعداد بازدید:۲۵۰
به همت همکاران آزمایشگاه معاونت، سومین آزمون روش اندازه گیری آنتی اکسیدان ها در روغن های خوراکی که با دستگاه hplc قابل انجام می باشد، در آزمایشگاه این معاونت راه اندازی گردید.
راه اندازی سومین آزمون روش اندازه گیری آنتی اکسیدان ها در روغن های خوراکی در آزمایشگاه کنترل معاونت

( ۱ )

نظر شما :