تنظیمات ویجت

  • ۲۰:۳۶ - دوشنبه ۲۱ مهر ۱۴۰۴
دانشگاه علوم پزشکی شاهرود معاونت غذا و دارو
دسترسی سریع

کارکنان

  • اتوماسیون اداری
  • پرسشنامه ارزیابی رضایتمندی کارکنان
  • سامانه کسری

دانشجویان

  • پرسشنامه ارزیابی رضایتمندی دانشجویان

عموم

  • سایت قدیم معاونت غذا و دارو
  • پیگیری گزارشات مردمی مبارزه با قاچاق کالاهای سلامت محور
    • صفحه اصلی
    • معرفی معاونت
      • معاون غذا و دارو
      • اهم وظایف معاونت غذا و دارو
    • مدیریت‌ها
      • مسئول دفتر معاونت
        • پرسنل شاغل در دفتر معاونت غذا و دارو
      • مدیریت دارو و مواد تحت کنترل
        • کارشناسان واحد نظارت بر دارو و موادتحت کنترل
        • کمیته تجویز و مصرف منطقی دارو
        • آیین نامه ها و دستورالعملها مدیریت دارو
        • مدارک و فرم های مدیریت دارو
        • داروخانه های تحت پوشش
        • دستورالعمل ارزشیابی شرکتهای پخش دارو
        • اطلاعیه های دارویی
        • کلیپ های آموزشی
      • مدیریت غذا ، آرایشی و بهداشتی
        • کارشناسان واحد نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی
        • نظارت بر فرآورده های آرایشی و بهداشتی
          • پروانه بهره برداری آرایشی
          • پروانه ساخت
          • دستوالعمل و ضوابط مهم آرایشی
          • فرم های مسئول فنی
        • دستورالعمل ها و بخشنامه ها
        • سامانه TTAC
        • مدارک و فرم ها
          • بهره برداری
          • ساخت
          • مسئول فنی
          • نشان ایمنی و سلامت
          • برنامه بهداشت
          • برنامه کالیبراسیون و آزمایشگاه
          • فلوچارت صدور پروانه ها
          • چک لیست ارزیابی برنامه های پیشنیازی PRPS
          • صادرات
          • ظرفیت خالی( تولید قراردادی)
          • چک لیست ممیزی سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی
          • چک لیست ارزیابی سیستم تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی
        • فرآیند ها
        • اطلاعیه ها واحد غذا
        • فایلهای آموزشی
      • مدیریت آزمایشگاه
        • ریاست آزمایشگاه
        • معرفی پرسنل شاغل در آزمایشگاه
          • شرح وظایف پرسنل آزمایشگاه کنترل معاونت غذا و دارو
        • شرح وظایف پرسنل آزمایشگاه کنترل معاونت غذا و دارو
        • آیین نامه تاسیس و تایید صلاحیت آزمایشگاه های مجاز و همکار کنترل غذا و دارو
        • الزامات کلی عملیات خوب آزمایشگاهی
        • آموزش
          • بخش های آزمایشگاه
        • آزمایشگاه های همکار
        • بخش های آزمایشگاه
        • معرفی تجهیزات
        • مدارک و فرم های آزمایشگاه
        • ارتباط با آزمایشگاه
        • استانداردها
      • مدیریت تجهیزات پزشکی
        • کارشناسان تجهیزات پزشکی
        • بخشنامه ها و دستورالعمل های پزشکی
        • آموزش نگهداشت
        • راهنمای ثبت نام ناظرین فنی
        • راهنمای ثبت نام ناظرین فنی
        • طرح تحول سلامت تجهیزات پزشکی
        • ضوابط ثبت توزیع کنندگان
      • واحد مخدر و مواد اعتیادآور
        • کارشناسان واحد مخدر و مواد اعتیاد آور
      • واحد نظارت بر فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل
        • پرسنل شاغل در واحد نظارت بر فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل
        • فرآورده های طبیعی
        • فرآورده های سنتی
        • فرآورده های مکمل
        • شیرخشک و غذای ویژه
        • فایلهای آموزشی
      • واحد تدارکات
        • پرسنل شاغل در واحد تدارکات
      • واحد روابط عمومی
        • پرسنل شاغل در واحد روابط عمومی
    • فراخوان ها و فرآورده های غیرمجاز
      • اطلاعیه های سازمان غذا و دارو
    • داروخانه های توزیع کننده شیر خشک
    • رسیدگی به شکایات
    • میز خدمت
    • تماس با ما
  • صفحه‌اصلی
  • واحد نظارت بر فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل
  • فرآورده های طبیعی

فرآورده های طبیعی

تعداد بازدید:۳۷۳۹

ارسال به دیگران

مقررات و دستورالعمل ها

مقررات و ضوابط اخذ مجوز بسته بندی فرآورده های گیاهی

آیین نامه بسته بندی گیاهان فرآوری نشده

آیین نامه صدور پروانه تاسیس واحدهای تولید داروهای گیاهی، بسته بندی گیاهان داروئی، تولید عصاره ها و اسانس های گیاهی

آیین نامه مربوط به ساخت داروهای گیاهی

مقررات و ضوابط ثبت و ورود داروهای طبیعی

ضوابط تولید اسانس ها و عصاره های گیاهی

فهرست فرآورده های طبیعی

فهرست فرآورده های طبیعی

فرآیندهای جاری

مراحل صدور پروانه تاسیس واحد تولید فرآورده های طبیعی

مراحل صدور پروانه ساخت قراردادی فراورده های طبیعی

مراحل صدور پروانه واردات داروهای طبیعی

مراحل صدور پروانه ساخت قراردادی داروهای طبیعی

مراحل صدور پروانه ساخت اسانس و عصاره های گیاهی

هم‌رسانی : لینکدین تلگرام واتساپ توییتر
آخرین ویرایش۰۹ اردیبهشت ۱۳۹۸

صفحات مرتبط

  • - واحد نظارت بر فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل
  • - پرسنل شاغل در واحد نظارت بر فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل
  • - شیرخشک و غذای ویژه
  • - فرآورده های مکمل
  • - فرآورده های سنتی
  • - فرآورده های طبیعی
  • - فایلهای آموزشی

پیوندهای مفید

  • مدیریت دارو و مواد تحت کنترل
  • مدیریت غذا، آرایشی و بهداشتی
  • مدیریت تجهیزات پزشکی
  • میز خدمت
  • تماس با ما

تماس با ما

  • نشانی:

    نشانی: شاهرود- شهرك البرز- خیابان شیخ فضل الله نوري- میدان البرز - خیابان آيت الله بهجت- ساختمان البرز- معاونت غذا و دارو

  • تلفن: 023 32393819

  • دورنگار: 023 32392320

  • کدپستی: 36147 69981

  • ساعات پاسخگویی: ۷:۱۵ تا ۱۵:۱۵

  • ساعات کاری: ۷:۱۵ تا ۱۵:۱۵

دانشگاه علوم پزشکی شاهرود

آمارگیر وبلاگ

© کلیه حقوق متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شاهرود می‌باشد. | آخرین بروزرسانی: دوشنبه ۲۱ مهر ۱۴۰۴