مدیریت غذا
شرح وظایف واحد نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی
- نمونه برداری از محصولات کارخانجات غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی
- صدور، تمدید و اصلاح پروانه بهداشتی تاسیس و بهره برداری کارخانجات غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی
- صدور، تمدید و اصلاح پروانه بهداشتی ساخت کارخانجات غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی
- صدور، تمدید و اصلاح پروانه مسئول فنی کارخانجات غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی
- صدور، تمدید و اصلاح پروانه بهداشتی شناسه نظارت کارگاه های تولید و بسته بندی فرآورده های غذایی
- صدور، تمدید و اصلاح پروانه بهداشتی مشاغل خانگی کارگاه های تولید و بسته بندی فرآورده های غذایی
- برنامه ریزی و برگزاری دوره های آموزشی جهت افزایش آگاهی و سطح علمی کارشناسان حوزه
- اطلاع رسانی به عموم در خصوص مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی
- ارزیابی، تایید و نظارت بر سیستم های مدیریت ایمنی مواد غذایی (HACCP,ISO 22000) واحدهای تولیدی که موفق به اخذ گواهی شده اند.
- صدور پروانه بهداشتی تاسیس و بهره برداری سردخانه های نگهداری و مواد غذایی
- صدور پروانه بهداشتی مسئول فنی سردخانه های نگهداری و مواد غذایی
- بازدید از واحدهای تولیدی به منظور اظهار نظر کارشناسی جهت صدور پروانه های بهره برداری صنایع یا جهاد کشاورزی
- رسیدگی به شکایات و گزارشات مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی
- کنترل و نظارت بر مراکز نگهداری مواد آرایشی و بهداشتی
- کنترل و نظارت بر شرکت های پخش و توزیع فرآورده های غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی