مدیریت غذا

شرح وظایف واحد نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی

  1. نمونه برداری از محصولات کارخانجات غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی
  2. صدور، تمدید و اصلاح پروانه بهداشتی تاسیس و بهره برداری کارخانجات غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی
  3. صدور، تمدید و اصلاح پروانه بهداشتی ساخت کارخانجات غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی
  4. صدور، تمدید و اصلاح پروانه مسئول فنی کارخانجات غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی
  5. صدور، تمدید و اصلاح پروانه بهداشتی شناسه نظارت کارگاه های تولید و بسته بندی فرآورده های غذایی
  6. صدور، تمدید و اصلاح پروانه بهداشتی مشاغل خانگی کارگاه های تولید و بسته بندی فرآورده های غذایی
  7. برنامه ریزی و برگزاری دوره های آموزشی جهت افزایش آگاهی و سطح علمی کارشناسان حوزه
  8. اطلاع رسانی به عموم در خصوص مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی
  9. ارزیابی، تایید و نظارت بر سیستم های مدیریت ایمنی مواد غذایی (HACCP,ISO 22000) واحدهای تولیدی که موفق به اخذ گواهی شده اند.
  10. صدور پروانه بهداشتی تاسیس و بهره برداری سردخانه های نگهداری و مواد غذایی
  11. صدور پروانه بهداشتی مسئول فنی سردخانه های نگهداری و مواد غذایی
  12. بازدید از واحدهای تولیدی به منظور اظهار نظر کارشناسی جهت صدور پروانه های بهره برداری صنایع یا جهاد کشاورزی
  13. رسیدگی به شکایات و گزارشات مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی
  14. کنترل و نظارت بر مراکز نگهداری مواد آرایشی و بهداشتی
  15. کنترل و نظارت بر شرکت های پخش و توزیع فرآورده های غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی