تنظیمات ویجت

  • ۱۲:۱۹ - شنبه ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴
دانشگاه علوم پزشکی شاهرود معاونت غذا و دارو
دسترسی سریع

کارکنان

  • اتوماسیون اداری
  • پرسشنامه ارزیابی رضایتمندی کارکنان
  • سامانه کسری

دانشجویان

  • پرسشنامه ارزیابی رضایتمندی دانشجویان

عموم

  • سایت قدیم معاونت غذا و دارو
  • پیگیری گزارشات مردمی مبارزه با قاچاق کالاهای سلامت محور
    • صفحه اصلی
    • معرفی معاونت
      • معاون غذا و دارو
      • اهم وظایف معاونت غذا و دارو
    • مدیریت‌ها
      • مدیریت دارو
        • کارشناسان واحد نظارت بر دارو و مواد مخدر
        • کمیته تجویز و مصرف منطقی دارو
        • آیین نامه ها و دستورالعملها مدیریت دارو
        • مدارک و فرم های مدیریت دارو
        • داروخانه های تحت پوشش
        • دستورالعمل ارزشیابی شرکتهای پخش دارو
        • اطلاعیه های دارویی
        • کلیپ های آموزشی
      • مدیریت غذا
        • کارشناسان واحد نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی
        • نظارت بر فرآورده های آرایشی و بهداشتی
          • پروانه بهره برداری آرایشی
          • پروانه ساخت
          • دستوالعمل و ضوابط مهم آرایشی
          • فرم های مسئول فنی
          • غیرمجازها
        • دستورالعمل ها و بخشنامه ها
        • سامانه TTAC
        • مدارک و فرم ها
          • بهره برداری
          • ساخت
          • مسئول فنی
          • نشان ایمنی و سلامت
          • برنامه بهداشت
          • برنامه کالیبراسیون و آزمایشگاه
          • فلوچارت صدور پروانه ها
          • چک لیست ارزیابی برنامه های پیشنیازی PRPS
          • صادرات
          • ظرفیت خالی( تولید قراردادی)
          • چک لیست ممیزی سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی
          • چک لیست ارزیابی سیستم تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی
        • فرآیند ها
        • اطلاعیه ها واحد غذا
        • فایلهای آموزشی
      • مدیریت آزمایشگاه
        • معرفی پرسنل شاغل در آزمایشگاه
        • شرح وظایف واحد آزمایشگاه
        • آیین نامه تاسیس و تایید صلاحیت آزمایشگاه های مجاز و همکار کنترل غذا و دارو
        • الزامات کلی عملیات خوب آزمایشگاهی
        • آموزش
        • بخش های آزمایشگاه
        • معرفی تجهیزات
        • مدارک و فرم های آزمایشگاه
        • ارتباط با آزمایشگاه
      • مدیریت تجهیزات پزشکی
        • کارشناسان تجهیزات پزشکی
        • بخشنامه ها و دستورالعمل های پزشکی
        • آموزش نگهداشت
        • راهنمای ثبت نام ناظرین فنی
        • راهنمای ثبت نام ناظرین فنی
        • طرح تحول سلامت تجهیزات پزشکی
        • ضوابط ثبت توزیع کنندگان
      • نظارت بر فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل
        • کارشناسان واحد نظارت بر فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل
        • فرآورده های طبیعی
        • فرآورده های سنتی
        • فرآورده های مکمل
        • شیرخشک و غذای ویژه
        • فایلهای آموزشی
    • میز خدمت
    • واحد رسیدگی به شکایات
    • فهرست داروخانه های توزیع کننده شیر خشک رژیمی
  • صفحه‌اصلی
  • مدیریت غذا
  • اطلاعیه ها واحد غذا

اطلاعیه ها واحد غذا

ارسال به دیگران

اطلاعیه ها واحد غذا

اطلاعیه درخصوص درج اطلاعات برچسب برای واحدهای تولید قراردادی

صدور پروانه مسئول فنی از طریق سامانه

چارت مسئولین فنی در حوزه ی فراورده های غذایی و آشامیدنی

راهنمای ثبت اطلاعات کارخانه و مدیر عامل در سامانه TTAC

سامانه ثبت شکایات مردمی ردیابی، رهگیری و کنترل اصالت کالاهای سلامت محور

تکمیل آخرین اطلاعات پروانه های ساخت شرکت ها (لطفا پس از تکمیل به آدرس  prpsfood@gmail.com ارسال گردد)

راهنمای کنترل برچسب محصولات تراریخته

تعهدنامه عدم ترا ریختگی

صفحات مرتبط

  • - مدیریت غذا
  • - نظارت بر فرآورده های آرایشی و بهداشتی
  • - مواد آرایشی و بهداشتی
  • - صادرات
  • - سامانه TTAC
  • - فایلهای آموزشی
  • - اطلاعیه ها واحد غذا
  • - فرآیند ها
  • - مدارک و فرم ها
  • - دستورالعمل ها و بخشنامه ها
  • - کارشناسان واحد نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی

پیوندهای مفید

  • معاونت های غذا و دارو

تماس با ما

  • نشانی:

    نشانی: شاهرود- شهرك البرز- خیابان شیخ فضل الله نوري- میدان البرز - خیابان آيت الله بهجت- ساختمان البرز- معاونت غذا و دارو

  • تلفن: 023 32393819

  • دورنگار: 023 32392320

  • کدپستی: 36147 69981

  • ساعات پاسخگویی: ۷:۱۵ تا ۱۵:۱۵

  • ساعات کاری: ۷:۱۵ تا ۱۵:۱۵

دانشگاه علوم پزشکی شاهرود

آمارگیر وبلاگ

© کلیه حقوق متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شاهرود می‌باشد. | آخرین بروزرسانی: شنبه ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴