راه اندازی روش اندازه گیری آنتی اکسیدان های موجود در زعفران در آزمایشگاه کنترل غذا و دارو

۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۰:۱۷ کد : ۱۱۷۰۵ اخبار لیست اخبار
تعداد بازدید:۲۵۲
روش اندازه گیری کمی آنتی اکسیدان کروسین و چند آنتی اکسیدان دیگر با تلاش مدیریت و همکاران آزمایشگاه در آزمایشگاه معاونت غذا و دارو شهرستان شاهرود راه اندازی گردید.
راه اندازی روش اندازه گیری آنتی اکسیدان های موجود در زعفران در آزمایشگاه کنترل غذا و دارو

زعفران،گرانبها ترین ادویه جهان،گیاهی از خانواده زنبقیان با اثرات فارماکولوژیک متعدد است.خواص شگفت آور زعفران به علت وجود ترکیباتی از جمله کروسین ،که یک رنگدانه کاروتنوئیدی است، عامل رنگ دهی، عطر و طعم مطلوب این ادویه بی نظیر می باشد. 
از جمله خواص کروسین میتوان به پیشگیری از بروز بسیاری از بیماری ها مانند سرطان،مشکلات قلبی و عروقی،التهاب و تخریب شبکیه چشم ،درمان آلزایمر و... و همچنین کاربردهایی در در صنعت آرایشی و بهداشتی اشاره کرد.
آزمایشگاه این معاونت موفق به راه اندازی روش اندازه گیری کمی این آنتی اکسیدان به همراه پیکروکروسین و سافرانال گردید که این مهم به همت مدیریت و کارشناسان آزمایشگاه به تحقق پیوست.

کلیدواژه‌ها: خبر معاونت غذا و دارو آزمایشگاه غذا دارو زعفران خواص آزمایشگاه جمله کروسین ادویه


نظر شما :