راه اندازی روش اندازه گیری آنتی اکسیدان های موجود در زعفران در آزمایشگاه کنترل غذا و دارو
زعفران،گرانبها ترین ادویه جهان،گیاهی از خانواده زنبقیان با اثرات فارماکولوژیک متعدد است.خواص شگفت آور زعفران به علت وجود ترکیباتی از جمله کروسین ،که یک رنگدانه کاروتنوئیدی است، عامل رنگ دهی، عطر و طعم مطلوب این ادویه بی نظیر می باشد.
از جمله خواص کروسین میتوان به پیشگیری از بروز بسیاری از بیماری ها مانند سرطان،مشکلات قلبی و عروقی،التهاب و تخریب شبکیه چشم ،درمان آلزایمر و... و همچنین کاربردهایی در در صنعت آرایشی و بهداشتی اشاره کرد.
آزمایشگاه این معاونت موفق به راه اندازی روش اندازه گیری کمی این آنتی اکسیدان به همراه پیکروکروسین و سافرانال گردید که این مهم به همت مدیریت و کارشناسان آزمایشگاه به تحقق پیوست.
نظر شما :