برگزاری دوره ایمنی مواد غذایی توسط واحد نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی
دوره ایمنی مواد غذایی به همت اداره نظارت بر مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود جهت اصناف غذایی شهرستان در محل کانون شهید بهشتی برگزار گردید. در این دوره آموزشی خانم مهندس مدنی به بررسی و ارائه روش های نگهداری مواد غذایی، آشنایی با لیبلینگ و راه های شناسایی تقلبات غذایی پرداخت. آموزش همگانی و فرهنگ سازی از اهداف و برنامه های معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شاهرود در راستای افزایش ایمنی مواد غذایی می باشد.
نظر شما :