برگزاری دوره آموزشی ایمنی مواد غذایی با رویکرد مصرف شیر سالم
دوره آموزشی آشنایی با روش های نگهداری مواد غذایی در راستای افزایش ایمنی مصرف کنندگان جهت پرسنل جهاد کشاورزی شهرستان شاهرود برگزار شد. در این دوره آموزشی مهندس مدنی به تشریح کاربرد روش های حرارتی، انواع نگهدارنده ها و... در صنعت غذا پرداختند و از اثرات سوء مصرف نگهدارنده های غذایی بر سلامتی انسان سخن گفتند. در پایان جلسه حاضرین به بحث و تبادل نظر در خصوص چگونگی اصلاح سبک زندگی و لزوم افزایش آگاهی مردم در خصوص بایدها و نبایدهایی غذایی پرداختند.
نظر شما :