برپایی صبحانه سالم در مدارس ابتدایی حاشیه شهر شاهرود به مناسبت هفته غذا
این مراسم با حضور خانم دکتر میرزا محمدی معاونت محترم غذا و دارو دانشگاه شاهرود صورت پذیرفت .مهندس بسطامی مدیر محترم اداره نظارت بر مواد غذایی هدف اصلی از گرامیداشت این روز را افزایش آگاهی عمومی پیرامون چالشهای غذا و تغذیه و تشویق مردم دنیا به انجام اقداماتی برای ریشه کنی گرسنگی دانست.کارشناسان اداره غذا به آموزش نکاتی در خصوص تغذیه سالم برای دانش آموزان نکات آموزشی را ارائه نمودند
در این مراسم لوازم تحریر ضروری دانش آموزان (شامل جامدادی،خط کش ، مداد رنگی، تراش ، پاک کن ، خودکار ، مداد، .....) اهدایی از طرف معاونت غذا و دارو و یک بسته غذایی (شامل یک جعبه خرما ، نان کاک ،کروسان، شیر و پنیر و نان رژیمی ) اهدایی از طرف واحدهای تولیدی تحت پوشش اداره نظارت بر مواد غذایی در بین دانش آموزان این مدارس توزیع گردید. در راستای اطلاع رسانی از خبرنگاران صدا و سیما استان جهت پوشش خبری و ذکر نکات آموزشی در حین مصاحبه دعوت به عمل آمد.
نظر شما :