برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با قوانین برچسب گذاری محصولات غذایی با محوریت موضوع غذای تراریخته جهت کارکنان دانشگاه علوم پزشکی
کارگاه آموزشی آشنایی با قوانین برچسب گذاری محصولات غذایی با محوریت موضوع غذای تراریخته جهت کارکنان دانشگاه علوم پزشکی شاهرود توسط معاونت غذا و دارو در محل سالن سلامت دانشگاه برگزار گردید.
در این کارگاه مهندس مدنی علاوه بر ارائه توضیحات کاملی در مورد برچسب گذاری مواد غذایی در خصوص فرآیند تراریختگی، جغرافیای مواد غذایی تراریخته، محصولات تراریخته و قوانین برچسب گذاری آنها مطالبی را عنوان نمودند.وی در ادامه به شایع ترین محصولات تراریخته که سویا، ذرت، پنبه دانه وکانولا می باشند، اشاره نمود و در خصوص تاریخچه کشت محصولات تراریخته در دنیا مطالبی را بیان کرد.
همچنین در مورد مزایا و معایب مواد غذایی تراریخته با توجه به آخرین مقالات پژوهشی مواردی را عنوان نمودند و در خاتمه پاسخگوی سوالات حاضرین در خصوص برچسب گذاری مواد غذایی بودند
نظر شما :