جلسه آمادگی جهت برگزاری مراسم هفته ملی غذا (۲۱ تا ۲۷ مهرماه)
خانم دکتر میرزامحمدی معاون غذا و دارو دانشگاه در جمع کارشناسان این معاونت، اهمیت و جایگاه غذا را به عنوان اصلی ترین نیاز انسان علت نام گذاری روز ۱۶ اکتبر به عنوان روز جهانی غذا عنوان داشتند. ایشان افزایش جمعیت و نیاز به فراهم نمودن غذای کافی و با ارزش غذایی بالا را از ضروریات کشورهای در حال توسعه دانستند و ضمن ابراز نگرانی از افزایش استفاده از سموم و کودهای شیمیایی در محصولات کشاورزی بر ضرورت کنترل مواد آلاینده در فرآورده های غذایی تاکید کردند.
معاون غذا و دارو اهداف برنامههای هفته ملی غذا را اصلاح الگوی تغذیه در جهت ارتقاء سلامت با اقدامات فرهنگی چون کاهش مصرف قند، نمک و چربی، ، آشنائی با برچسب اصالت، نشانگرهای رنگی تغذیهای، مبارزه با قاچاق کالاهای سلامت محور، ترویج و معرفی نشان ایمنی و سلامت عنوان داشتند و همانند سنوات گذشته از همه همکاران خواستند با هماهنگی با اداره آموزش و پرورش شهرستان، آموزش انتخاب آگاهانه غذای سالم در سطح مدارس و به صورت چهره به چهره توسط کارشناسان معاونت صورت پذیرد.
نظر شما :