برگزاری کارگاه آموزشی در دبستان سمیه روستای خیج (به مناسبت هفته ملی غذا و در آستانه هفته پیشگیری از مسمومیتها)

۲۰ مهر ۱۳۹۸ | ۱۱:۴۰ کد : ۳۳۰۶ اخبار لیست اخبار
تعداد بازدید:۸۲۸
به مناسبت فرا رسیدن هفته ملی غذا و با نزدیک شدن به هفته پیشگیری از مسمومیتها، کارشناسان معاونت غذا و دارو دانشگاه با حضور در دبستان سمیه روستای خیج، ضمن ارائه آموزش درخصوص آشنایی با برچسب اصالت کالاهای سلامت محور، نشانگر رنگی تغذیه ای، بر ضرورت کاهش مصرف قند، نمک و چربی تاکید داشتند. در این کارگاه حضوری، دانش آموزان با راه های پیشگیری از مسمومیت های غذایی و دارویی و مسمومیت ناشی از گاز مونوکسید کربن و ... آشنا شدند. همچنین معرفی آنتی بیوتیک ها و نحوه مصرف منطقی آنها و آشنایی با شپش سر و راه های پیشگیری و درمان آن از مطالبی بودند که در این کارگاه مطرح گردید. در همین راستا از دانش آموزان با بسته های صبحانه سالم پذیرایی بعمل آمد و لوازم التحریر مندرج به پیامهای آموزشی مرتبط بین آنان توزیع گردید. در پایان، مسابقه ای در خصوص مطالب عنوان شده برگزار و از برندگان تقدیر به عمل آمد
برگزاری کارگاه آموزشی در دبستان سمیه روستای خیج (به مناسبت هفته ملی غذا و در آستانه هفته پیشگیری از مسمومیتها)

( ۱ )

نظر شما :