حضور کارشناسان معاونت غذا و دارو دانشگاه در دبستان شهید بهرامی حسین آباد کالپوش به مناسبت هفته ملی غذا و هفته پیشگیری از مسمومیتها
همزمان با هفته ملی غذا وبا عنایت به فرارسیدن هفته پیشگیری از مسمومیتها کارشناسان معاونت غذا و دارو در دبستان دخترانه شهید بهرامی روستای حسین آباد کالپوش از توابع شهرستان میامی حضور یافتند و نسبت به آموزش دانش آموزان درخصوص مناست های یاد شده اقدام نمودند. در ابتدای این کارگاه مهندس خوش گفتار کارشناس اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی درخصوص آشنایی با برچسب اصالت کالاهای سلامت محور، نشانگر رنگی تغذیه ای، ضرورت کاهش مصرف قند، نمک و چربی مطالبی را ارائه نمودند. سپس خانم منتظری کارشناس امور دارویی ضمن آشنایی دانش آموزان با انواع اشکال دارویی و نحوه مصرف آنتی بیوتیک ها بر ضرورت کامل نمودن دوره درمان و عمل به دستورات پزشک تجویز کننده داروها تاکید داشتند. در ادامه دانش آموزان با راه های پیشگیری از مسمومیت های غذایی و دارویی و مسمومیت ناشی از گاز مونوکسید کربن و ... آشنا شدند. همچنین معرفی آنتی بیوتیک ها و نحوه مصرف منطقی آنها و آشنایی با شپش سر و راه های پیشگیری و درمان آن از مطالبی بودند که در این کارگاه مطرح گردید. در همین راستا از دانش آموزان با بسته های صبحانه سالم پذیرایی بعمل آمد و لوازم التحریر مندرج به پیامهای آموزشی مرتبط بین آنان توزیع گردید. در پایان، مسابقه ای در خصوص مطالب عنوان شده برگزار و از برندگان تقدیر به عمل آمد.
نظر شما :