کارگاه آموزشی آشنایی با نشانگرهای رنگی تغذیه ای و راهنمای برچسب اصالت کالا با مشارکت معاونت بهداشت دانشگاه برگزار شد.
کارگاه آموزشی آشنایی با نشانگرهای رنگی تغذیه ای و راهنمای برچسب اصالت کالا
در کارگاه یک روزه ای که با مشارکت معاونت بهداشتی دانشگاه جهت مربیان داوطلبین سلامت شاغل در مراکز بهداشتی تحت پوشش برگزار شد. ضمن معرفی نشانگرهای رنگی تغذیه ای (چراغ راهنما)، نحوه استعلام اصالت محصولات آرایشی و بهداشتی، غذایی و دارویی وارداتی آموزش داده شد.
خانم نظریان کارشناس واحد غذا، با تاکید بر این نکته که برچسب گذاری با هدف ارتقاء اطلاعات و کمک به انتخاب مواد غذایی برای مصرف کننده انجام می گیرد و در نهایت سبب ارتقاء سلامت جامعه می شود. اطلاعات مندرج در این برچسب را تشریح نمودند.
در ادامه پوستر راهنمای برچسب اصالت کالا که توسط سازمان غذا و دارو ارسال شده بود در اختیار مدعوین قرار گرفت و توسط کارشناس این معاونت راههای استعلام محصولات آرایشی و بهداشتی، تغذیه ای و دارویی وارداتی جهت جلوگیری از عرضه و مصرف محصولات قاچاق و تقلبی آموزش داده شد.
نظر شما :