جلسه آموزشی ثبت منبع غذایی و آشامیدنی در سامانه ttac جهت مسئولین فنی تعدادی از کارخانجات غذایی شهرستان شاهرود برگزار شد.
جلسه آموزشی ثبت منبع غذایی و آشامیدنی در سامانه ttac جهت تعدادی از مسئولین فنی کارخانجات در دفتر معاونت غذا و دارو برگزار گردید. در این جلسه خانم مهندس شاکر کارشناس اداره نظارت این معاونت، علاوه بر نحوه صدور کارت مسئول فنی در سامانه تی تک ، در خصوص روند چگونگی ارسال درخواست و نهایتا صدور پروانه بهره برداری در سامانه IRC آموزش لازم را ارائه نمودند و مقرر گردید تا پایان بهمن ماه کلیه کارخانجات و کارگاههای تحت حوزه معاونت غذا و دارو شاهرود در سامانه ثبت نام نمایند و از این پس صدور مجوزهای بهداشتی به صورت سیستمی انجام گیرد.
نظر شما :