ارائه گزارش فعالیتها و عملکرد ۱۱ ماهه آزمایشگاه کنترل مواد غذایی و آشامیدنی

۲۹ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۳:۲۱ کد : ۳۹۶۳ اخبار لیست اخبار
تعداد بازدید:۱۵۸۸
در اولین جلسه ای که با موضوع ارائه گزارش عملکرد سالیانه واحدهای مختلف تحت نظارت معاونت غذا و دارو در دفتر این معاونت و با حضور خانم دکتر میرزامحمدی معاون غذا و دارو، خانم مهندس جواهری مسئول و نیز کارشناسان آزمایشگاه کنترل مواد غذایی و آشامیدنی، برگزار شد. خانم مهندس جواهری اهم فعالیتهای انجام شده را عنوان و گزارشی از عملکرد ۱۱ ماهه این واحد ارائه نمود.
ارائه گزارش فعالیتها و عملکرد ۱۱ ماهه آزمایشگاه کنترل مواد غذایی و آشامیدنی

در اولین جلسه ای که با موضوع ارائه گزارش عملکرد سالیانه واحدهای مختلف تحت نظارت معاونت غذا و دارو در دفتر این معاونت و با حضور خانم دکتر میرزامحمدی، خانم مهندس جواهری مسئول و کارشناسان آزمایشگاه کنترل مواد غذایی و آشامیدنی، برگزار شد، خانم مهندس جواهری اهم فعالیتهای آزمایشگاه را به شرح ذیل برشمرد:

کنترل کیفیت محصولات غذایی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی در سطح تولید و عرضه ارسالی از اداره نظارت، مراکز و شبکه های بهداشتی و درمانی شهرستان ، اداره مبارزه با مفاسد اجتماعی ، شاکیان خصوصی و ....،

 نظارت و بازدید از آزمایشگاههای صنایع تولید کننده مواد اولیه و فرآورده های غذایی و آشامیدنی و بهداشتی به منظور تائید صلاحیت علمی و فنی کارخانجات و اطمینان از حسن اجرای GLP، بررسی روشهای جدید کنترل کیفیت فرآورده های غذایی ، آرایشی و بهداشتی و به روز کردن اطلاعات موجود در آزمایشگاه کنترل و اجرای ضوابط و استانداردهای تعیین شده جهت صدور پروانه بهره داری و ساخت محصولات تولیدی، بررسی صلاحیت آزمایشگاههای مواد غذایی و بهداشتی واحدهای تولیدی، آموزش مسئولین فنی کارخانجات تابعه دانشگاه و کار آموزان و دانشجویان مراکز دانشگاهی

   شرکت کارشناسان در دوره های باز آموزی تخصصی، رتبه بندی آزمایشگاههای کارخانجات و واحد های تولیدی تحت پوشش. پیگیری کالیبراسیون لوازم آزمایشگاهی جهت بالا بردن میزان دقت در آزمون و اطمینان از صحت نتایج آزمون .

 تدوین sop ها و دستورالعملهای کاری آزمایشگاه. ارائه اطلاعات آماری عملکرد آزمایشگاه بمنظور بیان توانمندی این واحد در امر کنترل و نظارت بر کیفیت فرآورده های غذایی ، اشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی و ایجاد اطمینان از وجود سیستم نظارتی فعال و کار امد در سطح جامعه. مشارکت و همکاری با آزمایشگاه کنترل غذا و دارو وزارت بهداشت در خصوص اجرای طرحهای ایمنی مواد غذایی از جمله : طرح ملی حذف جوش شیرین از نان ، طرح ملی اندازه گیری ید و درصد خلوص در نمک طعام ،طرع غنی سازی آرد با آهن و اسید فولیک ، طرح کشوری pms طرح بررسی میزان پراکسید در زولبیا و بامیه در ماه مبارک رمضان، انجام اقدام پ‍‍ژوهشی در بخشهای مختلف آزمایشگاه، با توجه به توسعه روشهای کنترل فرآورده های غذایی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی

 

در پایان گزارشی از عملکرد 11 ماهه سال 98  این واحد در راستای حفظ و ارتقاء سلامت هموطنان به شرح ذیل ارائه نمودند:

ارسال 2100 نمونه مواد غذایی از سطح عرضه شهرستان شاهرود به آزمایشگاه و انجام  بیش از 7000 آزمون بر روی نمونه های ارسالی از معاونت بهداشتی

ارسال 315 نمونه مواد غذایی وبهداشتی از واحدهای تولیدی شهرستان به آزمایشگاه 

ارسال 385 نمونه مایع مشکوک کشف شده به وسیله نیروهای انتظامی  به آزمایشگاه

شرکت در آزمون های مهارت آزمایی ارسالی ازوزارتخانه ودانشگاه قطب یک وکسب امتیاز بالا

آموزش به مسئولین فنی تازه وارد به کارخانجات 2 مورد

همکاری با دانشکده بهداشت برای آشنایی دانشجویان واحد بهداشت محیط با آزمایشگاه کنترل غذا ودارو

شرکت در جلسات فصلی دانشگاههای قطب یک کشور 3بار

45 مورد بازدید از آزمایشگاههای کارخانجات مواد غذایی

 


( ۳ )

نظر شما :