برگزاری جلسه آموزشی پیشگیری از ابتلا و شیوع ویروس کرونا جهت مسئولین فنی و مدیران کارخانجات مواد غذایی تحت حوزه نظارتی معاونت غذا و دارو

۱۰ اسفند ۱۳۹۸ | ۰۹:۵۹ کد : ۴۰۵۲ اخبار لیست اخبار
تعداد بازدید:۴۸۹
در این جلسه آموزشی آقای مهندس خوش گفتار در خصوص ویروس کرونا و راههای پیشگیری این بیماری و چگونگی کنترل ویژه خطوط تولید و پرسنل و کارگران کارخانجات توضیحات کاملی را ارائه نمودند. همچنین در خصوص انواع گند زداها، مواد ضدعفونی کننده آموزشهای لازم ارائه گردید.
برگزاری جلسه آموزشی پیشگیری از ابتلا و شیوع ویروس کرونا جهت مسئولین فنی و مدیران کارخانجات مواد غذایی تحت حوزه نظارتی معاونت غذا و دارو

در خاتمه مهندس خوشگفتار متذکر شدند که مسئولین فنی در کارخانجات به عنوان نماینده معاونت غذا و دارو و مسئول کنترل کیفیت در کارخانه موظفند که در این شرایط نظارتهای بیشتر و دقیق تری را نسبت به  قبل داشته باشند.ضمنا پوسترها و پمفلتهای آموزشی  جهت نصب و توزیع در کارخانجات تحویل مسئولین فنی قرار داده شد. لازم به ذکر است کنترل و بازرسی کارخانجات تحت پوشش معاونت غذا و دارو توسط کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی اشامیدنی از روز شنبه به صورت ویژه ای در حال انجام می باشد.


نظر شما :