برگزاری جلسه آموزشی پیشگیری از ابتلا و شیوع ویروس کرونا جهت مسئولین فنی و مدیران کارخانجات مواد غذایی تحت حوزه نظارتی معاونت غذا و دارو
در این جلسه آموزشی آقای مهندس خوش گفتار در خصوص ویروس کرونا و راههای پیشگیری این بیماری و چگونگی کنترل ویژه خطوط تولید و پرسنل و کارگران کارخانجات توضیحات کاملی را ارائه نمودند. همچنین در خصوص انواع گند زداها، مواد ضدعفونی کننده آموزشهای لازم ارائه گردید.
در خاتمه مهندس خوشگفتار متذکر شدند که مسئولین فنی در کارخانجات به عنوان نماینده معاونت غذا و دارو و مسئول کنترل کیفیت در کارخانه موظفند که در این شرایط نظارتهای بیشتر و دقیق تری را نسبت به قبل داشته باشند.ضمنا پوسترها و پمفلتهای آموزشی جهت نصب و توزیع در کارخانجات تحویل مسئولین فنی قرار داده شد. لازم به ذکر است کنترل و بازرسی کارخانجات تحت پوشش معاونت غذا و دارو توسط کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی اشامیدنی از روز شنبه به صورت ویژه ای در حال انجام می باشد.
نظر شما :