افزایش نظارت و بازرسی ها از خطوط تولید مواد غذایی در شهرک صنعتی شاهرود توسط معاونت غذا و دارو

۲۵ اسفند ۱۳۹۸ | ۱۰:۲۵ کد : ۴۱۴۴ اخبار لیست اخبار
تعداد بازدید:۵۴۹
کلیه مسئولین فنی واحدهای تولیدی ملزم به افزایش دفعات ضدعفونی کردن روزانه خطوط تولید، تجهیزات و دستگاهها و همچنین دست و لباس پرسنل ، کنترل دما بدن و وضعیت سلامت پرسنل گردیده اند.
افزایش نظارت و بازرسی ها از خطوط تولید مواد غذایی در شهرک صنعتی شاهرود توسط معاونت غذا و دارو

نظر شما :