بازدید کارشناسان معاونت غذا و دارو از شرکت تولیدی کنسانتره شاهرود
با توجه به شیوع گسترده ویروس کرونا و به علت کمبود الکل مورد نیاز مراکز درمانی و داروخانه ها کارشناسان معاونت غذا و دارو با توجه به بحران پیش رو و ظرفیت سنجی کارخانه های تولیدی، پیشنهاد تولید الکل را به مسئولین کارخانه کنسانتره از ملاس چغندر کارخانه شکر شاهرود ارائه نمودند. تولید آزمایشی الکل از ملاس چغندر به مراحل پایانی رسیده و نمونه جهت بررسی کیفی به آزمایشگاه ارسال گردیده است که در صورت تایید مجوز موقت تولید الکل به این کارخانه اعطا خواهد شد.
نظر شما :