برگزاری جلسه تقدیر و تشکر از مسئولین فنی کارخانجات موادغذایی، آرایشی و بهداشتی در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شاهرود
در راستای اجرای برنامه های سراسری روز جهانی غذا، جلسه ای جهت تقدیر از مسئولین فنی برتر کارخانجات مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی در محل دفتر معاونت غذا و دارو برگزار گردید.
در جلسه تقدیر از مسئولین فنی برتر کارخانجات مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی، خانم دکتر سولماز میرزامحمدی معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شاهرود، در راستای اهمیت محصولات سلامت محور، مسائل و مشکلات صنعت غذایی و همچنین اهمیت نشانگرهای رنگی تغذیه ای، برچسب اصالت، مبارزه با قاچاق کالا و ترویج و معرفی نشان ایمنی سلامت مطالبی را ارائه نمودند. همچنین آقای مهندس خوش گفتار مدیر اداره نظارت بر غذا و محصولات آرایشی و بهداشتی، نیز در خصوص روز جهانی غذا، اهمیّت، تغییر و اصلاح الگوی تغذیه ای جهت حفظ و ارتقاء سلامت جامعه به ارائه مطالبی پرداختند. در پایان از دو نفر از مسئولین فنی نمونه کارخانجات مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی تقدیر و تشکر به عمل آمد.
نظر شما :