آغاز برنامه پایش و ارزیابی برنامه های پیش نیازی واحدهای تولیدی خوراکی و آشامیدنی در سال۱۴۰۰
در راستای ارتقا و بهبود شرایط تولید کارخانجات و با توجه به تاثیر مستقیم شرایط فنی و بهداشتی واحدهای تولیدکننده بر کیفیت محصولات تولیدی، برنامه های ارزیابی پیش نیازی واحدهای تولیدی غذایی و آشامیدنی توسط اداره غذا معاونت غذا و دارو در سامانه aduit در حال اجراست .
رعایت الزامات ساختمانی ، زیست محیطی و همچنین حسن اجرای ضوابط و دستورالعمل های ابلاغی از مهمترین ملاک های ارزیابی است. لازم به ذکر است چک لیست برنامه های پیش نیازی واحدهای تولیدی خوراکی و آشامیدنی در اختیار تمامی واحدهای تولیدی تحت پوشش قرار گرفته که ابتدا توسط مسئول فنی واحد تولیدی تکمیل شده سپس توسط کارشناسان معاونت غذا و دارو ،خوداظهاری انجام شده را صحت سنجی و امتیازدهی می کنند و با توجه به بخش نامه های سازمان غذا و دارو بر اساس امتیاز PRPS مکتسبه کارخانه های موادغذایی رتبه بندی می گردند.
نظر شما :