۱۸ ژوئن، روز جهانی غذای پایدار

۲۹ خرداد ۱۴۰۱ | ۰۷:۵۰ کد : ۹۰۵۴ اخبار لیست اخبار اخبار سلامت
تعداد بازدید:۴۶۴
غذای پایدار به معنای آگاهی یک آشپز از محتویات، مواد تشکیل دهنده، نحوه رشد مواد غذایی و چگونگی ورود آن به بازارهای ما و سرانجام به بشقابهای غذایی است. توجه به همه بخش های این فرایند، استفاده به اندازه و کاهش دورریز غذا به طور مستقیم امنیت غذایی در جهان را تحت تاثیر قرار می دهد. نحوه عملکرد تک تک ما دارای اثر است، آن را نادیده نگیریم!
۱۸ ژوئن، روز جهانی غذای پایدار

کلیدواژه‌ها: روز جهانی غذای پایدار


( ۲ )

نظر شما :