بخش های آزمایشگاه

تعداد بازدید:۲۵۵۱
بخش های آزمایشگاه

 

 

 

 

  1. تضمین کیفیت QA
  2. پذیرش و نمونه گیری
  3. میکروب شناسی
  4. شیمی عمومی
  5. آنالیز دستگاهی
  6. بخش شیر و فرآورده های لبنی
  7. بخش روغن های خوراکی
  8. بخش غلات و فرآورده های آردی
  9. بخش ظروف و بسته بندی
  10. بخش کنترل نگهدارنده ها و افزودنی های مجاز و غیر مجاز
  11. بخش آنالیز دستگاهی و سم شناسی
  12. بخش میکروب شناسی مواد غذایی و فرآورده های آرایشی و بهداشتی
آخرین ویرایش۲۰ مرداد ۱۴۰۴