به گزارش مدیریت روابط عمومی دانشگاه

رتبه برتر آزمایشگاه کنترل در بین آزمایشگاههای شرکت کننده در آزمون مهارت میکروبی فرآورده های لبنی

۱۸ دی ۱۴۰۱ | ۲۳:۵۸ کد : ۱۰۷۰۷ اخبار متحرک
تعداد بازدید:۵۸۹
آزمایشگاه کنترل مواد غذایی در آزمون مهارت میکروبی فراورده های لبنی در بین ۳۶ آزمایشگاه شرکت کننده در سطح کشورموفق به کسب رتبه برتر با ضریب اطمینان بالا شد که نشانه توانمندی آزمایشگاه در اعتباربخشی روش های آزمون در سیستم مدیریت کیفیت می باشد.
رتبه برتر آزمایشگاه کنترل در بین آزمایشگاههای شرکت کننده در آزمون مهارت میکروبی فرآورده های لبنی

نظر شما :