به گزارش مدیریت روابط عمومی دانشگاه

کمیته پیشگیری از اختلالات ناشی از کمبود ید

۱۷ مرداد ۱۴۰۲ | ۰۸:۰۵ کد : ۱۲۸۶۴ اخبار متحرک
تعداد بازدید:۴۰۴
کمیته پیشگیری از اختلالات ناشی از کمبود ید (IDD) با همت واحد بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود و با حضور کارشناسان و مسئولین واحدهای معاونت و کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و آزمایشگاه مواد غذایی معاونت دارو و غذا دانشگاه در مورخ ۱۷ مرداد ماه برگزار و ضمن بحث و تبادل نظر، تصمیم های مقتضی اتخاذ گردید.
کمیته پیشگیری از اختلالات ناشی از کمبود ید

نظر شما :