به گزارش مدیریت روابط عمومی دانشگاه
برگزاری کارگاه آموزشی مبارزه با قاچاق کالا و شناسایی تقلبات مواد غذایی ویژه بازرسان بهداشت محیط
وی افزود: در این کارگاه یک روزه، کارشناسان بهداشت محیط آموزش های لازم در خصوص چگونگی شناسایی اقلام قاچاق و غیر مجاز و تقلبی سلامت محور و نحوه برخورد قانونی با صنوف عرضه کننده آن ارائه گردید.
در این کارگاه مهندس شاکر کارشناس مبارزه با قاچاق معاونت غذا و دارو ضمن آموزش بحث شناسایی اقلام سلامت محور مجاز از غیر مجاز و قوانین مبارزه با قاچاق کالا بر لزوم نظارت دقیق و موشکافانه بازرسان در جهت ریشه کنی پدیده شوم قاچاق تاکید کرد و از بازرسان خواست در هنگام بازرسی اصناف تحت پوشش نسبت به کنترل فراورده های خارجی وارداتی و لزوم الصاق برچسب اصالت نظارت دقیق صورت پذیرد و صرف وجود برچسب اصالت حاکی از اصالت فراورده نیست و باید مطابق مطالب مندرج روی برچسب استعلام لازم صورت پذیرد.
همچنین مهندس مدنی کارشناس مواد غذایی و آشامیدنی ضمن آموزش تقلبات مواد غذایی و روشهای شناسایی آنها، بر لزوم رعایت قوانین بازدارنده در خصوص مقابله با تقلبات مواد خوراکی و آشامیدنی تاکید نمود.
نظر شما :