به گزارش مدیریت روابط عمومی دانشگاه

صبحانه گرم و سالم، در انتظار دانش آموزان شاهرودی

۰۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۲:۳۳ کد : ۱۵۸۵۹ اخبار متحرک
تعداد بازدید:۴۳۷
اولین پایگاه تغذیه سالم جهت طبخ و توزیع غذای گرم بین دانش آموزان، صبح روز یکشنبه دوم اردیبهشت با حضور دکتر میرزایی معاون بهداشتی دانشگاه ،سیدمحمدموسوی رئیس اداره آموزش و پرورش شاهرود و جمعی ازمدیران واحدهای بهداشتی در مدرسه پسرانه شهید طالقانی شاهرود آغاز بکار نمود.
صبحانه گرم و سالم، در انتظار دانش آموزان شاهرودی

 معاون بهداشتی دانشگاه ضمن تاکید بر اهمیت تغذیه سالم در مدارس و گروه سنی کودک نوجوان، گفت: توزیع غذاهای گرم، سالم و مغذی مانند عدسی، آش، خوراک لوبیا و... را به جای محصولات بسته بندی شیرین مانند کیک، کلوچه و.....از اهداف اجرای این طرح برشمرد. زیرا اصلاح سبک تغذیه در خانواده ها به ویژه گروه سنی کودک نوجوان بایستی در محیط های دوستانه مانند مدارس شکل بگیرد تا به مرور در اذهان آنها نهادینه شود.

 وی خاطرنشان کرد: مسئله اضافه وزن و چاقی یکی از مهم ترین عوامل خطر بیماری های غیرواگیر است و باتوجه به اهمیت پیشگیری از بیماری های غیرواگیر در جامعه باید از سنین کودکی و نوجوانی برای مبارزه با آن برنامه ریزی کرد بنابراین توزیع غذای سالم در پایگاه تغذیه مدارس می تواند نقش موثری در پیشگیری از بیماری های غیرواگیر مانند دیابت، سرطان هاو...داشته باشد.

دکتر میرزایی تایید مکان توسط همکاران بهداشت محیط را لازمه فعالیت چنین پایگاه هایی دانست و افزود: در این پایگاه برای اولین بار در شهرستان شاهرود، با نظارت مستمرکارشناسان بهداشت محیط و بهداشت مدارس، طبخ و توزیع غذای گرم جهت دانش آموزان بصورت روزانه صورت می گیرد.

در این مراسم همزمان با افتتاح پایگاه تغذیه سالم ، نکات قابل توجه در تهیه و طبخ مواد غذایی سالم بر اساس دستورعمل وزارت بهداشت به متصدیان فروشگاه اعلام شد .

گفتنی است این برنامه بمناسبت هفته سلامت (یکم تا هفتم اردیبهشت) توسط معاونت بهداشتی برنامه ریزی و اجرا شد. 


( ۲ )

نظر شما :