دکتر ایاد بهادری منفرد در نشست مشترک اساتید گروه معارف دانشگاه مطرح کرد:

مهمترین کار دانشگاه، امیدآفرینی و آینده‌نگری در بین دانشجویان است

۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۳:۱۲ کد : ۱۵۹۹۹ اخبار متحرک
تعداد بازدید:۴۲۳
نشست مشترک اساتید گروه معارف با دکتر بهادری منفرد سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شاهرود و حجت الاسلام و المسلمین باغشنی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه دوشنبه نهم اردیبهشت ماه سال جاری در دفتر ریاست برگزار شد
مهمترین کار دانشگاه، امیدآفرینی و آینده‌نگری در بین دانشجویان است

به گزارش روابط عمومی دانشگاه: دکتر بهادری منفرد در این نشست ضمن عرض سلام و خیر مقدم به اساتید و تبریک روز استاد با اشاره به جایگاه اساتید معارف اسلامی در بازسازی اندیشه های دانشجویان اظهار نمود: یکی از نکات مهم در توانمندسازی  اندیشه دانشجویان امید آفرینی در میان این قشر جوان است.

 دکتر بهادری منفرد تاکید نمود: در فضای رسانه ای حال حاضر حجم تبلیغات موجب گردیده که ذهن دانشجو از مشاهده موفقیت های نظام دور بماند و بعضا این هجمه تبلیغاتی موجی از ناامیدی را در اذهان دانشجویان ایجاد می نماید لذا همانگونه که رهبری معظم انقلاب فرمودند باید به امید آفرینی در بین این نسل اهتمام جدی ورزید و اساتید معارف در این مسیر نقش مهمی را می توانند ایفا نمایند.

وی با اشاره به اهمیت حوزه علوم انسانی گفت: تدریس دروس معارف به دانشجویان پزشکی به عنوان طبیبان آینده اهمیت و جایگاه این دروس را دو چندان می کند که نقش و حضور اساتید معارف در این زمینه از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

وی  گفت: «اگر بخواهیم موضوع امید را ببینیم، باید از یکسو رابطه امید و آینده و از سوی دیگر منشأ ناامیدی را بررسی کنیم. واقعیت این است که اگر ملتی امید نداشته باشد، آینده ندارد. در آفرینش آینده سه عامل گذشته، همت و امید مهم و نقش‌آفرین است. ملتی که گذشته خود را فراموش کند هم آینده ندارد. پس گذشته است که آینده را می‌سازد و برای برداشتن گام‌های استوار در آینده، باید گذشته را درست به دانشجویان یاد آورکنیم  و از تجربه‌ها درس بگیریم

سپس مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ، حدیثی از پیامبر اکرم (ص) بیان نمود: العلم علمان: علم الادیان و علم الابدان با توجه به این حدیث منظور از علم الادیان، علوم معارف اسلامی می باشد که شما اساتید ارزشمند و با تجربه به دانشجویان منتقل می کنید برخورد و رفتار شما با دانشجو به مانند رفتار یک پدر به فرزند باشد به گونه ای که دانشجو با اعتماد کامل جهت مشاوره و حل مشکلات خود در همه ابعاد اعتقادی، خانوادگی، سیاسی و... به شما مراجعه نماید که در نهایت به سمت معنویت و ارزشهای دینی گرایش پیدا نمایند.

وی بیان نمود: با توجه به ارزیابی اساتید که در پایان هر ترم تحصیلی توسط دانشجو صورت می گیرد باید ما اساتید خودارزیابی هم توسط خودمان داشته باشیم تا بدانیم چقدر تاثیر گذار بر دانشجو در دروس معارف بوده ایم.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه به طرح حامیم (دوره توانمندسازی دانشجویان فعال فرهنگی، سیاسی و اجتماعی) که برای ارتقاء دانشجویان و تربیت دانشجوی مطالبه گر، انقلابی و وظیفه شناس است اشاره نمود.

حجت الاسلام و المسلمین باغشنی گفت: هدف این طرح دانشجویان پویا و فعالی است که در تشکل‌های مختلف فعالیت می کنند و تمام دانشجویان دانشگاه سرمایه کشور و جامعه هستند اما این طرح ویژه افراد فعال و دغدغه‌مندی است که به دنبال ارتباط صحیح و مطالبه گرانه با مسئولان هستند و هدفش تربیت نیروی سیستمی بوده که بتواند جریان های اجتماعی را دنبال کند

در ادامه از استادان گروه معارف خواست تا در روشنگری ذهنی دانشجویان با به روز نمودن آگاهی های خویش و دانشجویان اهتمام جدی نمایند.

مسئول نهاد رهبری دانشگاه  ایجاد فضای گفتگو در کلاسهای درس و بیان علمی و اقناع سازی دانشجویان در شبهات ذهنی آنان را از امور مهم کلاسهای معارف دانست و به استادان توصیه نمود که نگاه تربیتی و هدایت فکری و تحلیلی در فضای فکری دانشجویان مد نظر قرار گیرد.

جلسه با ارائه نقطه نظرات و پیشنهادهای برخی استادان پایان یافت


نظر شما :