نشست هم اندیشی و دانش افزایی با موضوع ازدواج بهنگام
به گزارش روابط عمومی؛ در ابتدای این کارگاه حجت الاسلام و المسلمین باغشنی ضمن اشاره به بسترسازی تشکیل گفتمان و هم اندیشی اساتید در راستای شناسایی آسیب ها ،چالش ها وارائه راهکار و رفع آنها در حوزه های مختلف، بر برگزاری منظم و مستمر این نشستها تاکید و بیان کرد: همه ما وظیفه داریم به گفتمانسازی و هماندیشی بیشتر اهتمام ورزیم چرا که گفتگو در چنین فضایی علاوه بر اینکه می تواند در انتقال تجارب و رفتار حرفهای بین اساتید کمک کننده باشد، می تواند با نیازسنجی و آسیب شناسی موضوعات، سبب دریافت راه حل مقابله با چالشها و مشکلات موجود شود و دینداری، ایمان راسخ و اخلاق نیکو از اصول رسیدن به ازدواج آگاهانه بوده که خوشبختی را برای زوجین به ارمغان میآورد.
وی مهمترین انتخاب جوانان را انتخاب همسر دانست و افزود: انتخاب همسر برای جوان باید دارای شرایط و اصولی باشد که از نظر شخصیت، ایمان و سایر گزینهها مکمل و تکمیلکننده او باشد تا رسیدن به کمال واقعی شکل بگیرد. آرامش، مودت و رحمت الهی سه عنصر اصلی است که با ازدواج محقق میشود و با ایمان، اخلاق و منش شخصیتی به کمال میرسد.
ناهید بلبل حقیق مدیرگروه مامایی بیان کرد: چهار تفاوت عمده بین زنان و مردان از نظر جسمی، روحی، افکار و رفتار وجود دارد که برخی از آنان زاییده اندیشه و فکر بوده و برخی نیز برگرفته از فیزیولوژی افراد است که زن و مرد را در نوع نگرش، رفتار و ... متفاوت میکند. برای شناخت این تفاوتها باید مطالعات علمی و پژوهشی در این حوزهها انجام شود. برداشت موانع و مشکلات پیش روی ازدواج از مهمترین مصادیقی بوده که باید به آن اهتمام ورزیده شود؛ زیرا این امر مهم که در سنت الهی بر آن تأکید شده باید دولتمردان در وهله اول و خانوادهها در وهله دوم به برداشتن این موانع همت گمارند و با تصویب قوانین تسهیل گرو و مشوق ساز، جوانان را به سوی این فریضه بزرگ سوق دهند.
در ادامه جلسه اساتید دیدگاه ها و نظرات خود را بیان کردند و به بحث و تبادل نظر پیرامون مسائل مطرح شده توسط دانشجویان پرداختند.
گفتنی است در حاشیه برگزاری این کارگاه، نمایشگاهی با موضوع هفته جمعیت نیز برگزار شد که توسط حاضرین بازدید بعمل آمد.
نظر شما :