مسئول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه خبر داد:
طرح حامیم به دنبال تقویت و نهادینگی مسئولیتمندی در سطح دانشجویان است
به گزارش روابط عمومی دانشگاه حجت الاسلام و المسلمین باغشنی مسئول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه تأکید کرد: طرح حامیم به دنبال تقویت و نهادینگی مسئولیتمندی در سطح دانشجویان است
وی افزود: اگر خدای ناکرده، دانشجو بهسوی بیتفاوتی یا ابتذال برود خودش یک آسیب جدی خواهد بود و به همین نقش طرحهایی همچون طرح حامیم یک نقش اثرگذار و مهم برای هدایت دانشجویان در مسیر توحیدی است.
مسئول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه افزود :اگر فرد بخواهد مانا و ماندگار بشود باید از دین اسلام، مکتب پیامبر گرامی اسلام (ص) و اهل بیت (علیهمالسلام)، پیروی و تبعیت کند.
حجت الاسلام و المسلمین باغشنی تصریح نمود: تقویت نقش محوری دفاتر نهاد در راهبری فعالیتهای فرهنگی دانشگاهها، تقویت بنیه اعتقادی و فکری دانشجویان فعال فرهنگی و سیاسی، امیدآفرینی و تقویت نشاط و روحیه فعالیتهای جمعی، تقویت انگیزه برای نقشآفرینی جهت حضور میدانی دانشجویان در دانشگاهها، استعدادسنجی و بهره حداکثری از توانمندیها و ظرفیتهای دانشجویان و استفاده از فرصت شبکهسازی و تیمسازی دانشجویان مستعد از جمله اهداف طرح حامیم برشمرد.
مسئول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه بیان کرد: مهمترین موضوعات مورد توجه در این کلاسها و کارگاههای آموزشی، شامل سبک زندگی، مباحث اندیشهای، معارف دینی و بررسی شبهات رایج معرفتی، فرهنگی و سیاسی در فضای دانشگاهی دانست.
دکتر ایاد بهادری منفرد رییس دانشگاه علوم پزشکی که جمع دانشجویان حضور داشت ،درسخنانی گفت: طرح حامیم بهدنبال این هدف است که دانشجویان نسبت به مسائل و ناهنجاریهای محیط پیرامون، مسئولیتپذیری و حساسیت داشته باشند و بیتفاوت نباشند
وی تصریح کرد: براساس رهنمودهای مقام معظم رهبری، بایستی حرکت عمومی برای رسیدن به آرمان توحیدی، از جمله رسالتهای حلقههای میانی دانشجویی و دانشجویان تقویت شود.
دکتر بهادری منفرد که متخصص اپیدمیولوژی دارد خاطرنشان کرد: سبک زندگی پیامبر گرامی اسلام (ص)، همهاش، اُسوه حسنه، رحمت و مهربانی است و مسئولیتپذیری انسانها نسبت به یکدیگر و پرهیز از انفعال و بیتفاوتی نسبت به مسئولیتهای انسانی، اخلاقی و ارزشها، از جمله مهمترین پیام و رسالتهای پیامبر گرامی اسلام (ص) است
دکتر بهادری منفرد به عبارت «کُلکُم راع و کُلکُم مسئوول عَن رعیته»، استناد کرد و تبیین کرد که فرد مسلمان نسبت به ناهنجاریهایی که در جامعه رخ میدهد بیتفاوت نیست و مسئولیت دارد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود توضیح داد: ترویج ضد ارزشها همچون ترویج بیحجابی و بدحجابی از جمله رویکردها و روشهای دشمنان دین اسلام است و آنها بهدنبال از بینرفتن ارزشهای اسلامی و اخلاقی جامعه هستند.
دکتر بهادری منفرد بیان داشت: لحظه به لحظه دوران دانشجویی و عمر دانشجویی دانشجویان که تعلیم و تربیت و تحصیل در آن وجود دارد نور و فضیلت است و بایستی دانشجویان و دانشگاهیان، قدر لحظات تحصیل دانشجویی را بدانند.
مسئول دفتر نهاد رهبری دردانشگاه گفت: دکتر قزوینی مدرس دانشگاه، دکتر گلی مدرس دانشگاه صنعتی شاهرود و دکتر یاسری عضو دهیات علمی دانشگاه امام حسین (ع) تهران به عنوان مدرس در این دوره حضور دارند.
گفتنی است درمحل پردیس آموزشی معدن ده ملای دانشگاه صنعتی به مدت دو روز پنجشنبه و جمعه ۲۷ و۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳باحضور ۸۰نفر دانشجوی دختر برگزار شد.
نظر شما :