یادداشت:

انتظار شما از بیمارستان مجهز به هوش مصنوعی چیست؟

۱۱ آبان ۱۴۰۳ | ۱۸:۳۹ کد : ۱۷۷۵۵ اخبار متحرک
تعداد بازدید:۷۸
داشتم درباره خطرات و فواید استفاده از هوش مصنوعی در نفت و پتروشیمی جستجو میکردم که به تویت جناب آهنگر برخوردم که از بیمارستانی مجهز به هوش مصنوعی در چین خبر داده بود، پی موضوع را گرفتم و شد این یادداشت کوتاه.
انتظار شما از بیمارستان مجهز به هوش مصنوعی چیست؟

مسعود فروزنده 

باورتان بشود یا نشود باید به دو روند بهت آور در اینده نزدیک فکر کنید اولا خدمات پزشکی چقدر غیر انسانی و چه حجم از مشاغل رشته پزشکی بیمارستانی حذف میشوند دوما تردیدی  است که باید با آن کنار بیایید تا به تشخیص هوش مصنوعی اعتماد کنید. زندگی آینده برای رده سنی چهل به بالا سخت است.

چین در تابستان امسال  بیمارستانی مجهز به هوش مصنوعی با ۱۴ پزشک و ۴ پرستار هوش مصنوعی راه‌اندازی کرده که می‌تواند ۱۰۰۰۰ بیمار را ظرف چند روز با دقت ۹۳ درصد درمان کند. چند دانشگاه دیگر به صورت پایلوت کلینیک های مجهز به هوش مصنوعی را تأسیس کرده اند. 

 

به گفته لیو یانگ رئیس طرح پزشکی هوش مصنوعی دانشگاه تسینگ هوا، پزشکان هوش مصنوعی می توانند کل فرآیند تشخیصی و درمانی را شبیه سازی کنند و حجم بالایی از خدمات بهداشتی و مراقبت از بیمار را با سرعتی سریع و ارزان‌تر ارائه دهند.

 

این رویکرد نوآورانه به شدت انتظار معمولی دو ساله برای درمان را کاهش می‌دهد و پتانسیل هوش مصنوعی را برای افزایش کارایی مراقبت‌های بهداشتی و دسترسی در مناطقی که با کمبودهای پزشکی مواجه هستند، نشان می‌دهد.

 

مزایای عملی این نوآوری شامل افزایش فرصت‌های آموزشی برای دانشجویان پزشکی است؛ هدف این رویکرد مبتنی بر شبیه‌سازی، پرورش پزشکان بسیار ماهر با اجازه دادن به آنها برای اتخاذ و اصلاح تصمیمات درمانی در یک محیط بدون خطر است.

 

اما استفاده از هوش مصنوعی در درمان پزشکی با چالش‌ها و مشکلات متعددی همراه است

اول خطاهای تشخیصی است که سیستم‌های هوش مصنوعی ممکن است به دلیل داده‌های ناقص یا نادرست، تشخیص‌های نادرستی ارائه دهند که می‌تواند به آسیب به بیماران منجر شود. این گزاره در اغلب تحقیقات آمده است و با نقد هواداران هوش مصنوعی همراه بود.

دوم مطابق مقالات انتقادی ارائه شده عامل نابرابری اهمیت دارد که الگوریتم‌ها می‌توانند تعصبات موجود در داده‌های آموزشی را منعکس کنند و به نابرابری‌های بهداشتی دامن بزنند.

 

سومین انتقاد و چالش به حریم خصوصی مربوط میشود که جمع‌آوری و استفاده از داده‌های بیمار می‌تواند نگرانی‌هایی درباره حریم خصوصی پدید آورند. 

 

چهارم و برخلاف ادعای دانشمندان هوش مصنوعی، می تواند به کاهش مهارت‌های انسانی بیانجامد. وابستگی بیش از حد به هوش مصنوعی می‌تواند منجر به کاهش توانایی ذهن  پزشکان به مثابه عدم خودباوری گردد.

 

منابع 

https://innohealth.academy/china-opens-the-worlds-first-ai-hospital-14-doctors-will-treat-10000-patients-in-a-few-days/?utm_source=perplexity

 

 

https://www.rockingrobots.com/china-opens-ai-hospital/?utm_source=perplexity

 

https://www.roboticsandautomationmagazine.co.uk/news/healthcare/worlds-first-ai-hospital-with-virtual-doctors-opens-in-china.html?utm_source=perplexity

 

https://www.brookings.edu/articles/risks-and-remedies-for-artificial-intelligence-in-health-care/?utm_source=perplexity

 

https://www.europarl.europa.eu/thinktank/en/document/EPRS_STU(2022)729512?utm_source=

 

https://virgool.io/@oilhisiran/d/adxlssvtkpag


نظر شما :