به گزارش مدیریت روابط عمومی دانشگاه

سطح پایین هوشیاری، مشکل اصلی درمان محیط‌بان مصدوم شاهروی است + فیلم

۰۳ آذر ۱۴۰۳ | ۲۳:۰۷ کد : ۱۷۹۹۹ اخبار متحرک
تعداد بازدید:۱۸۳
فرمانده یگان حفاظت محیط زیست کشور، مسوولان استان سمنان و شهرستان شاهرود در این حوزه، شامگاه شنبه از محیط‌بان مصدوم در این شهر عیادت کردند و در جریان روند درمان وی قرار گرفتند. مساله اصلی درمان وی پایین بودن سطح هوشیاری برای انتقال به تهران یا انجام عمل جراحی عنوان شده است.
سطح پایین هوشیاری، مشکل اصلی درمان محیط‌بان مصدوم شاهروی است + فیلم

به گزارش مدیریت روابط عمومی دانشگاه و به نقل از خبرنگار ایرنا، محیط‌بان شاهرودی «مهدی بخشی» هفته گذشته هنگام انجام ماموریت در منطقه «یوزکنام پل ابریشم» بر اثر واژگونی موتورسیکلت دچار حادثه و مصدوم شد.

وی پس از انتقال به بیمارستان امام حسین(ع) شاهرود بلافاصله در بخش اورژانس بستری شد و روند درمانی وی تاکنون ادامه داشته است.

شینا انصاری معاون رییس جمهور و رییس سازمان حفاظت محیط زیست کشور، سرهنگ جمشید محبت‌خانی فرمانده یگان حفاظت محیط زیست، بهرامعلی ظاهری مدیرکل حفاظت محیط زیست استان سمنان و علی اکبر قربانلو رییس حفاظت محیط زیست شاهرود طی چند روز گذشته پیگیر روند درمان این محیط‌بان بودند.

سرهنگ جمشید محبت‌خانی طی سفری که امروز شنبه به نمایندگی از سوی رییس سازمان حفاظت محیط زیست کشور برای عیادت محیط‌بان شاهرودی به این شهرستان داشت، در جریان روند درمانی این محیط‌بان مصدوم قرار گرفت.

 
 
% buffered03:11
-03:49
 
 

 

آمادگی برای انتقال محیط‌بان مصدوم به تهران وجود دارد

فرمانده یگان حفاظت سازمان محیط زیست کشور در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در این زمینه اظهار کرد: محیط‌بان شاهرودی هفته گذشته بر اثر واژگونی موتورسیکلت هنگام ماموریت دچار مصدومیت شد و پس از انتقال به بیمارستان امام حسین(ع) شاهرود، تحت درمان پزشکی قرار گرفت.

وی ابراز کرد: مدیران سازمان حفاظت محیط زیست کشور پیگیر سلامتی این محیط‌بان شاهرودی هستند تا بهترین روند درمان برای وی انجام شود.

وی از تلاش‌ ریاست و کادر درمان دانشگاه علوم پزشکی شاهرود برای درمان این محیط‌بان قدردانی و اظهار کرد: در صورت صلاحدید کادر درمان و خانواده محیط‌بان، این آمادگی برای انتقال وی به تهران وجود دارد.

فرمانده یگان حفاظت محیط زیست کشور ادامه داد: مقرر شد تا فردا (یکشنبه) در شورای پزشکی با حضور متخصصان مجرب حوزه‌های مختلف، موضوع انتقال مصدوم به تهران مطرح و در این خصوص تصمیم‌گیری و آنچه که به نفع بیمار است، انجام شود.

وی با بیان اینکه محیط‌بانان نماد سربازان امام رضا(ع) در حمایت و مراقبت از حیات وحش و طبیعت هستند، اظهار کرد: کادر پزشکی مجرب در شاهرود فعالیت دارند، باید از تمامی توان برای درمان این بیمار استفاده شود.

سرهنگ محبت‌خانی در پاسخ به سوال خبرنگار ایرنا مبنی بر اینکه آیا امکان استفاده از خودرو به جای موتورسیکلت برای این محیط‌بان وجود نداشت، ابراز کرد: گشت‌زنی در محیط زیست به سه نحوه پیاده، موتورسوار و خودرویی انجام می‌شود. در برخی مناطق امکان پایش با خودرو وجود ندارد و به ناچار با موتورسیکلت و یا پای پیاده این کار صورت می‌گیرد.

۱۲۰۰ دستگاه موتورسیکلت از بهترین نوع برای محیط‌بانان

وی با اشاره به اینکه حفظ، پاسداری و نگهداری از مناطق چهارگانه در مقابل متخلفان به ویژه شکارچیان غیرمجاز از وظایف اصلی محیط‌بانان است، افزود: طی چهار سال گذشته حدود یک‌هزار و ۲۰۰ دستگاه موتورسیکلت از بهترین نوع داخلی تهیه شد و در اختیار محیط‌بانان کشور قرار گرفت.

فرمانده یگان حفاظت محیط زیست کشور به برگزاری دوره‌های آموزشی موتورسواران محیط‌بان اشاره کرد و ادامه داد: با توجه به اینکه مکان و مسیرهای تردد محیط‌بانان در برخی مناطق صعب‌العبور است، چنین حوادث نادری در کشور برای محیط‌بانان اتفاق می‌افتد.

 
 
% buffered01:05
-01:42
 
 
 

 

سطح پایین هشیاری، مساله اصلی درمان محیط‌بان مصدوم

معاون درمان بیمارستان امام حسین(ع) شاهرود نیز درباره وضعیت و روند درمان «مهدی بخشی» محیط‌بان شاهرودی به خبرنگار ایرنا گفت: هفته گذشته محیط‌بان ۴۱ ساله به خاطر آسیب از حادثه واژگونی موتورسیکلت به اورژانس این بیمارستان تحویل شد.

دکتر حسین امیری با اشاره به اینکه مصدوم شرایط هوشی خوبی نداشت، افزود: اقدام‌های تشخیصی در بدو ورود آغاز شد و آسیب‌های نواحی حیاتی مانند مغز، سینه، شکم و لگن مورد بررسی قرار گرفت. شکستگی در ناحیه گردن و مچ دست مشهود بود.

انجام جراحی منوط به ارتقای سطح هشیاری محیط‌بان

وی با بیان اینکه بیمار سطح هوشیاری پایینی دارد، اظهار کرد: اقدام‌های درمانی مانند جراحی معطل شرایط هوشیار شدن بیمار است و بیشترین نگرانی کادر درمان سطح هوشیاری این محیط‌بان است.

دکتر امیری با اشاره به اینکه هم اکنون بیمار در بخش مراقبت‌های ویژه بستری است، ادامه داد: امیدوار می رود به کمک داروهای تجویزی و اقدام‌های تنفسی و مجموعه مراقبت‌ها، به نقطه‌ای رسید که بیمار از دستگاه تنفس مصنوعی جدا شود و مورد درمان پیشرفته‌تر مربوط به اتاق عمل قرار گیرد.


( ۴ )

نظر شما :