به گزارش مدیریت روابط عمومی دانشگاه
بازدید از کارخانجات مواد غذایی ،آرایشی و بهداشتی جهت ارزیابی برنامه ی عملیاتی prps
از کارخانجات مواد غذایی ،آرایشی و بهداشتی جهت ارزیابی برنامه ی عملیاتی prps با حضور دکتر علیرضا مسعودی معاون غذا و دارو ی دانشگاه بازدید شد

این برنامه(prps)یک سری چکلیست شامل رویهها و برنامههای پیشنیاز میباشند که قبل از شروع هر فرآیند تولیدی یا ارائه خدمات به اجرا درمیآیند. این برنامهها به عنوان بنیادی برای سیستم مدیریت کیفیت قوی شناخته شدهاند که هر ساله با ابلاغ سازمان غذا و دارو توسط تیم ممیزی کارشناسان و مدیریت حوزه نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو صورت می پذیرد .
نظر شما :